SAV TAJ ALKOHOL / Nogometaši se napili i radili sr***!

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaš Wolverhamptona Roger Johnson pojavio se pijan na treningu svoje momčadi, a ništa bolji od njega nije bio ni branič Bordeauxa Benoit Tremoulinas koji je završio u pritvoru zbog vožnje u pijanom stanju.

9.3.2012.
16:53
PIXSELL
VOYO logo

Kapetan engleskog nogometnog premierligaša Wolverhamptona Roger Johnson pojavio se na treningu pod utjecajem alkohola nakon čega je izbačen s treninga i prebačen u mladu momčad.

Privremeni menadžer Wolvesa Terry Connor najavio je i novčano kažnjavanje za nestašnog kapetana oduzimanjem dvotjedne plaće. Johnson se nakon incidenta javno ispričao menadžeru, suigračima i navijačima. Johnson je stigao na Molineux stadion iz Birmingham Cityja prošlog ljeta, a prije toga je igrao i za Cardiff, te Wycombe Wanderers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problema s alkoholom imao je i branič Bordeauxa Benoit Tremoulinas koji je završio u pritvoru zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Nakon što ga je zaustavila policija Tremoulinas se odbio podvrgnuti alkoholnom testu, nakon čega je završio u policijskoj postaji gdje je zadržan neko vrijeme. U klubu su najavili oštru kaznu za braniča koji je ove sezone odigrao 25 od 26 ligaški ogleda za Bordeaux.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo