Zvone Boban popljuvao Milan!

Bivši kapetan Vatrenih Zvonimir Boban iskritizirao je svoj nekadašnji klub Milan jer je pustio Andreu Pirla u Juventus, a izjavio je kako smatra i da vodstvo kluba vodi jako krivu politiku.

5.10.2011.
21:00
VOYO logo

Osim što je pohvalio 32-godišnjeg veznjaka, nekadašnji je hrvatski kapetan i nogometaš Milana od 1991. do 2002. godine prilično oštro i iskreno iskritizirao svoj bivši klub, i to baš zbog Pirla:

"U njemu je ostalo još nekoliko dobrih godina. Puštanje Pirla nakon što mu je istekao ugovor bila je golema pogreška. Vidjeli smo u ovih nekoliko prvenstvenih kola kako igra za Juventus i sasvim je jasno da bi još uvijek Milanu bio itekako koristan", rekao je Zvonimir Boban i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milan je u nedjeljnom porazu od Juventusa bio nadigran u veznome redu. Govorimo o ostarjelom segmentu momčadi. Kada god se Milan u budućnosti bude susretao s agilnim momčadima poput Juventusa, naći će se u problemima", tvrdi Boban, koji je na kraju žestoko udario i na vodstvo kluba.

"Nekad je Milan potpisivao najbolje nogometaše. Sada su mu prioriteti financijski izvještaji i platne bilance", smatra bivši kapetan Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110010718006 arti-201109291211006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo