Mlada nada / Zvijezda interneta: Mladi hrvatski reprezentativac na Bayernovom treningu izvodio trikove, snimka postala viralna

Image

Trener Bayerna Julian Nagelsmann je objavio video s treninga prve momčadi, a mladi je Hrvat netom po priključivanju najboljoj momčadi postao hit

3.2.2022.
13:41
VOYO logo

Bavarski nogometni gigant Bayern u posljednje vrijeme je izuzetno zanimljiv hrvatskoj nogometnoj javnosti, jer u njemu stasaju naša dva ponajveća talenta Josip Stanišić i Gabriel Vidović.

Josip Stanišić je već debitirao u A reprezentaciji te na njega Julian Nagelsmann ozbiljno računa kada se oporavi od ozljede, no ovog tjedna je show ukrao mlađi Hrvat u Munchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hit na internetu

Naime, trener Bayerna Julian Nagelsmann je objavio video s treninga prve momčadi, a mladi je Hrvat netom po priključivanju najboljoj momčadi postao hit. Na videu demonstrira svoje vještine s loptom što je impresioniralo navijače bavarskog kluba te je skupio preko dva milijuna pregleda i 260 tisuća lajkova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski je dres obukao već nekoliko puta. Skupio je dva nastupa za U21 reprezentaciju, a za U19 je nastupio jednom i odmah se upisao u strijelce. Vidović po Transfermarktu vrijedi 2 milijuna eura no ako se nastavi ovako razvijati vrlo brzo će cijena višestruko narasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo