ZVIJEZDE BAYERNA DALE JASAN NAPUTAK KOVAČU: / Hrvat će se ovog morati strogo držati želi li njihovu podršku

Image

Nadaju se da je dosta toga naučio u prvoj sezoni te da neće ponavljati iste pogreške

11.7.2019.
10:16
VOYO logo

Hrvatski stručnjak NikoKovač s puno problema dočekuje početka priprema. Samo 17 igrača ima na raspolaganju jer mu sportski direktor Hasan Salihamidžić još uvijek nije osigurao dolazak novih igrača. LucasHernandez i BenjaminPavarad za sada su jedina pojačanja dok su klub su napustili Arjen Robben, Franck Ribery, Mats Hummels i JamesRodriguez.

Braco pod hitno mora dovesti pojačanja kako bi Kovač mogao ostvariti zadane ciljeve i bio konkurentniji u Ligi prvaka. Inače, sve će više zaostajati za Realom, Barcelonom, Juventusom, Cityjem, PSG-om, Liverpoolom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Christian Falk iz Bilda tvrdi da postoje dva popisa Bayernovih želja. Onaj A čine L. Sané (23/City), O. Dembélé (22, Barca) i C. Hudson-Odoi (18, Chelsea), a B H. Ziyech (26/Ajax), Y. Carrasco (25/Dalian) S. Bergwijn (21/PSV), L. Bailey (21/Leverkusen), D. Olmo (21/Zagreb), M. Roca (22/Espanyol i M.Mandžukić (33/Juve).

Image
Foto: Profimedia, AFP
Image
Foto: Profimedia, AFP

Profimedia, AFP

Otišao problematični dvojac

U međuvremenu, na situaciju u Bayernu osvrnuo se i Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Jamesom Rodriguezom i Matsom Hummelsom otišla su dvojica igrača koji su stvarali probleme Kovaču i kritizirali ga. Ostali igrači očekuju da je Kovač naučio lekciju u prvoj sezoni na klupi, a posebno žele jasan napadački koncept", navode Nijemci.

Za sve te zamisli morat će se pobrinuti i klub. Bavarci će prije ili kasnije morati odustati od svog koncepta kada su u pitanju izdvajanja za pojačanja i prihvatiti činjenicu da teško mogu dovesti top pojačanje ako ne misle za njega isplatiti 100 i više milijuna eura. Trenutačno im je najskuplje pojačanje u povijesti Hernandez, za kojeg su Atleticu isplatili 80 milijuna. Madridski klub, za ilustraciju, ovog je ljeta na 19-godišnjeg Joao Felixa dao 126 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo