ZVIJEZDA BARCELONE SPREMA VELIKE STVARI: / Kupuje nogometni klub i najavljuje ozbiljna ulaganja

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Prvo je ulagao u tenis, a sada je odlučio tako postupiti i s nogometom

13.12.2018.
10:55
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Prema pisanju lokalnih medija, čije navode prenosi Marca, Gerard Pique blizu je toga da kupi FC Andorru. Njegov cilj je od njih napraviti profesionalni klub vodeći se Llagosterom, koja je došla do druge lige, kao primjerom.

Njegova poslovna grupacija Kosmos otplatit će dug kluba, a dogovor, nakon kojeg će doći i novi trener, će pasti u sljedećih nekoliko dana. Katalonski stoper odlučio je investirati u ovaj klub zbog novog natjecanja koje se sprema na razini Europe, a u kojem on misli da bi kroz nekoliko godina taj klub mogao imati šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spreman ulagati u pojačanja

Piqueova grupacija već je investirala u tenis, a sada nastavlja investirati u sport, ovoga puta nogomet. Spreman je i odmah iskoristiti nadolazeći prijelazni rok kako bi pojačao momčad i što prije krenuo s usponom.

FC Andorra je klub osnovan 1942. godine, a trenutno se natječu u regionalnoj katalonskoj ligi gdje su na 11. poziciji sa 17 bodova. Ranije su sudjelovali u Kupu Kralja, a imaju i futsal momčad. Prije 24 godine osvojili su Katalonski Kup pobjedama protiv Barcelone i Espanyola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo