ZVIJER ZA VOLANOM: / Diego Costa otkrio najveću tragediju svog života

Image
Foto: AFP

Zanimljivi detalji izlaze iz biografije Diega Coste "Umijeće ratovanja", čiji je autor Fran Guillen.

30.7.2015.
14:37
AFP
VOYO logo

Diego Costa otkrio je tužnu priču o svom jorkširskskom terijeru iz vremena dok je igrao za madridski Atletico. Psić se slučajno se našao pod kotačima terenca dok se igrač parkirao pred kućom. Posljedice su za nesretnu životinju bile fatalne.

Pao u depresiju

Brazilac sa španjolskom putovnicom pao je zbog toga u depresiju. Gotovo mjesec dana nije ni sa kim progovorio ni riječ. "Ne mogu vjerovati, pas je istrčao iz kuće pozdraviti me, nisam ga vidio i pregazio sam ga. Očajan sam zbog toga", povjerio se Costa prijatelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurni smo da neće kandidirati za nagradu Društva za zaštitu životinja...

"Idete u rat sa mnom"

A Costa se odmah po dolasku u Chelsea prošle sezone nametnuo čvrstim momcima iz svlačionice. Kad su ga predstavili Johnu Terryju, Branislavu Ivanoviću i Garyju Cahillu, napadač im je rekao: "Idem u rat. Vi idete sa mnom", izjavio je Costa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri tom susretu nije bilo uobičejenih rukovanja, tapšanja po ramenu, riječi dobrodošlice... Costa je krenuo "u glavu", što se svidjelo ostatku momčadi.

Sezona za Chelsea počinje u nedjelju utakmicom protiv Arsenala u Community Shieldu, engleskoj verziji Superkupa. Costin nastup je upitan zbog udarca u mišić koji je zadobio u pripremnoj utakmici protiv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo