CRVENA ZVEZDA PRVI PUT U LIGI PRVAKA, RB SALZBURG LUZER GODINE: / Srpski navijači provalili na travnjak

Image
Foto: Screenshot

Benfica, PSV i Crvena Zvezda izborili su u srijedu navečer natjecanje po skupinama Lige prvaka.

29.8.2018.
22:59
Screenshot
VOYO logo

U posljednjih tri uzvratna susreta play-offa Lige prvaka, koja su se igrala u srijedu navečer, bilo je i više nego uzbudljivo. Ukupno je palo 12 golova, najviše u susretu Paok-a i Benfice u Solunu, koji je završio visokom pobjedom Benfice 4-1. Filip Krovinović je i dalje izvan stroja zbog ozljede koljena i nije nastupio za portugalski sastav...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠOKANTNA KOREOGRAFIJA DELIJA: Bradati četnik kolje austrijskog bika i okreće ga na ražnju

Portugalci brzo utišali solunski pakao

Prijović je doveo Grke u vodstvo u 13. minuti, ali solunski pakao na stadionu Toumba brzo su utišali Jardel u 20., Eduardo Salvio iz penala u 26., Pizzi u 39. i ponovno Salvio s bijele točke u 49. minuti. U 26. minuti dogodio se možda i ključni trenutak utakmica. Domaći vratar Alexandros Paschalakis je s dvije neshvatljive pogreške poklonio gostima kazneni udarac kojeg je realizirao spomenuti Salvio...

Ben Nabouhane junak Zvezde

U Salzburgu je Crvena Zvezda remizirala sa domaćim Red Bullom 2-2, ali zbog dva gola u gostima beogradski sastav po prvi put u svojoj povijesti igrat će grupnu fazu Lige prvaka. Crvena Zvezda, naime, nikad nije igrala ovo elitno natjecanje, od kad se ono igra po novom formatu i zove Liga prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salzburg je kod kuće vodio s 2-0 protiv srpskoga prvaka golovima Dabbura u 45. i 48. minuti, ali je Zvezda u minuti došla do dva gola u gostima koja su joj donijela prolazak! Ben Nabouhane zabio je u 65. i u 66. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrijski prvak je dominirao od prve minute, ali...

Činilo se kako će Salzburg prekinuti crni niz, ali 2-0 nije Red Bull Salzburgu bilo dovoljno. Austrijski prvak je dominirao od prve minute, no gosti su se odlično branili do same završnice prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se već činilo kako je prvi dio završiti bez golova, Salzburg je poveo. Andreas Ulmer je ubacio s lijeve strane, a Munas Dabbur zabio. Na otvaranju drugog poluvremena domaćin je stigao i do drugog gola. Hannes Wolf je izborio kazneni udarac kojeg je Dabbur realizirao za 2-0. Međutim, gosti su se ekspresno vratili postigavši dva gola u razmaku od dvije minute i tako ostvarili veliki uspjeh za njih...

Pongračić igrao cijeli susret za Salzburg

U Salzburgu je utakmicu pratilo i oko 10 000 navijača Crvene Zvezde, koji su po završetku utakmice s južne tribine stadiona, gdje su bili smješteni, provalili na travnjak i slavili sa svojim junacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi hrvatski reprezentativac Marin Pongračić igrao je cijeli susret za Salzburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Crvenu zvezda, koja je 1991. bila prvak Europe, ovo je prvi plasman u Ligu prvaka, dok je Salzburg sedmu sezonu u nizu zapeo u kvalifikacijama. Austrijanci su posljednji put u 'Champions league' igrali u sezoni 1994/95. kada su osvojili treće mjesto u skupini iza Ajaxa i Milana. Od tada je Salzburg čak 13 puta zapeo u kvalifikacijama, pri čemu posljednjih sedam sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSV rutinski u Eindhovenu

Nakon što je u Bjelorusiji slavio 3-2, PSV je u uzvratu u Eindhovenu rutinski odradio posao protiv BATE Borisov pobijedivši sa 3-0. Golove za momčad iz Eindhovena zabili su Steven Bergwijn (14), Luuk de Jong (36) i Hirving Lozano (62). Momčad iz Eindhovena je 16. put izborila Ligu prvaka pri čemu treći put u zadnje četiri sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rezultati uzvratnih play-off susreta za Ligu prvaka

PAOK - Benfica 1-4 (ukupno 2-5) (Prijović 13 / Jardel 20, Salvio 26-11m, 49-11m, Pizzi 39)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RB Salzburg - C. zvezda 2-2 (ukupno 2-2) (Dabbur 45, 48-11m / Ben Nabouhane 65, 66)

PSV - BATE 3-0 (ukupno 6-2) (Bergwijn 14, de Jong 36, Lozano 62)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrano u utorak:

DINAMO - Young Boys 1-2 (ukupno 2-3 (Hajrović 7 / Hoarau 64-11, 66)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo Kijev - Ajax 0-0 (ukupno 1-3)

AEK - Vidi 1-1 (ukupno 3-2) (Mantalos 48-11m / Nego 57)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo