'RESPEKTABILNI SU' /

Zoran Vulić: 'Dinamo može sa svakim igrati u Europi'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Dinamo sa svakim može igrati u Europi, duboko sam uvjeren u to. Momčad ima neospornu kvalitetu, ali ponekad u Europi potrebno je i malo sreće'

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

20.8.2024.
7:54
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo večeras otvara svoju euro sezonu. Qarabag je prepreka u playoffu Lige prvaka. Ulog dvomeča hrvatskog i azerbajdžanskog prvaka je ogroman: mjesto u skupini Lige prvaka te nevjerojatno bogatstvo. U Dinamovom slučaju ono bi iznosilo čudesna 34 milijuna eura. Najmanje toliko zaradio bi plasmanom u Ligu prvaka, koja se od ove godine igra u novom, ligaškom formatu. Dakle, ne više po skupinama.

Image
NE DVOUMI SE NITI SEKUNDE /

To je taj trenutak! Dinamo protiv Qarabaga kreće u lov na Ligu prvaka: 'Plavi imaju veliku šansu'

Image
NE DVOUMI SE NITI SEKUNDE /

To je taj trenutak! Dinamo protiv Qarabaga kreće u lov na Ligu prvaka: 'Plavi imaju veliku šansu'

Prvak Hrvatske je zahvaljujući stalnim nastupima u eliminacijskim fazama europskih kupova ove sezone izborio to da se ne mora patiti igrajući pretkola. Preostalo mu je samo zadnje pretkolo ili doigravanje, u kojem je nositelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Qarabag je razvalio u svojoj posljednjoj utakmici u Europi Ludogorec 7-2, a prošle su sezone oduševili sve. Igrali su u Europskoj ligi i ispali u osmini finala od Bayera iz Leverkusena, kasnijeg finalista natjecanja i osvajača duple krune u Njemačkoj. Qarabag je u prvoj utakmici na svom terenu vodio 2:0, a Leverkusen je izjednačio u 92. minuti. Qarabag je i na gostovanju vodio 2:0 sve do 72. minute. Na kraju je izgubio 3:2, ali tako da je dva gola primio duboko u nadoknadi. Azeri su iznimno nezgodni.

Image
Foto: Pixsell

Zoran Vulić, legendarni bivši igrač Hajduka, trener splitskog kluba u pet mandata (on priznaje samo tri, jer su dva bila kratka), najavio nam je večerašnju utakmicu koja počinje u 21.00 na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lani sam bio malo skeptik što se tiče Dinama, moram biti iskren. Nije momčad imala snagu, moje mišljenje. Međutim, s ovim pojačanjima koje su doveli na momčad koju su imali, a kako je to sve posložio Sergej Jakirović, Dinamo je složio jednu respektabilnu ekipu za HNL. Mislim da je Dinamo snimio prave igrače, doveo prave igrače. Ovog malog stopera, ovog krilnog, Pjacu da ne pričam. Imaju Kačavendu koji im se vratio. Doveli su i ovog malog Španjolca na stoperskoj poziciji. Dinamo je napravio jako jako velik iskorak. Poduplali su svakog igrača na svakoj poziciji. Dinamo sa svakim može igrati u Europi, duboko sam uvjeren u to. Momčad ima neospornu kvalitetu, ali ponekad u Europi potrebno je i malo sreće", govori Zoran Vulić i poziva na oprez:

"Azeri su dobili Ludogorec i zabili im sedam komada. Bez obzira što je to u produžecima, treba dati sedam golova nekom i na treningu, a ne u službenoj ozbiljnjoj profesionalnoj utakmici najelitnijeg klupskog natjecanja. Maksimalno ih trebamo respektirati. Dinamo mora odigrati pametnu utakmicu. Dinamo s velikim rezultatom u Zagrebu ne mora biti siguran. Imaju puno Brazilaca, dobrih, kvalitetnih i teže će Dinamu biti večeras u Zagrebu nego u gostima. To je moje viđenje", zaključio je Zoran Vulić.

POGLEDAJTE VIDEO: Jakirović se našalio s novinarima: 'Kule voli biti sa mnom u društvu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo