'To nije loša stvar, ali mi nismo toliko bogati'

21.3.2014.
15:46
VOYO logo

Mamić kaže kako ga ne iznenađuje potez nekih bivših dinamovaca poput Bišćana, Šokote i Marića, koji će u ponedjeljak i službeno predstaviti stavove i planove inicijative 'Za naš Dinamo' koja želi "pozitivne promjene u klubu".

"Ne iznenađuje me njihov potez jer već dulje vrijeme kruže informacije o njihovim željama, nije to nešto novo. Ja trener? U slučaju da ode Zdravko onda odlazim i ja. Što se tiče naših odnosa, nisam ih vidio otkako su otišli iz kluba, možda tek onako na nekom događaju, ali nemamo kontakte. Kažem, ni s jednim od njih se nisam nikada svađao niti imao ikakvih problema", kazao je za Sportske novostiZoran Mamić i prokomentirao moguću privatizaciju kluba:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ukoliko se pojavi netko tko može to financijski napraviti onda to nije loša stvar. Obitelj Mamić? Mi nismo toliko bogati. Kao partneri? To je sve u domeni 'što ako', ali ako netko zaista da svoj novac onda će vjerojatno dovesti neke svoje ljude. Hoće li to biti 'Pero, Đuro ili Marko' ja stvarno ne mogu reći."

"Čeka nas dobro navijanje, a očekujemo i fer i korektno ponašanje na travnjaku i, naravno, pobjedu Dinama. Ne bih se usudio sada reći kakvo je stanje jer se iz dana u dan rađaju novi problemi. Vidjet ćemo popodne na treningu kakva je situacija. Njihovi rezultati i igre pokazuju da imaju svoj stil i način igre koji trener Tudor želi i koji im donosi rezultate te su zasluženo na drugom mjestu. Maksimalno ih respektiramo, Poljud im daje vjetar u leđa, ali vjerujemo u svoju kvalitetu", kazao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo