Dinamo potvrdio strašnu vijest: 'To je veliki udarac... Igrački, ljudski, financijski'

Dinamo će u petak od 18 sati gostovati u Kranjčevićevoj ulici protiv Hrvatskog dragovoljca. Ipak u Maksimiru u prvom planu nije utakmica protiv crnih nego ozljeda Jeremyja Taravela.

20.2.2014.
14:17
VOYO logo

"Potvrde li se naše sumnje, Taravela neće biti šest mjeseci, a to je veliki udarac za nas. Igrački, ljudski, financijski. U poslijepodnevnim satima ćemo znati detalje. Sada ćemo teško naći novog stopera. Možemo uzeti one bez ugovora, ali to je rizik. Najvjerojatnije do ljeta nećemo dovoditi nikoga", otkrio je trener Dinama Zoran Mamić pa se okrenuo Dragovoljcu.

"Očekuje nas utakmica protiv Dragovoljca koji nam je već uzeo bodove na početku sezone tako da bez obzira na stanje na tablici moramo odigrati pravu utakmicu; danas nema laganih utakmica. Osim toga, čeka nas i težak teren jer najavljuju kišu, ali želimo nastaviti pobjednički niz."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je tek počeo drugi dio sezone u Dinamu već razmišljaju o ljetnom prijelaznom roku. Jedno od pitanja je ostanak ili odlazak Juniora Fernandesa, koji je na posudbi iz Bayera.

"Mi smo ga posudili, a možemo ga otkupiti na kraju sezone. Ako zabije 25 golova, može se pojaviti neki klub i dati ponudu kojoj mi nećemo moći parirati. Druga je opcija da Fernandes neće više htjeti igrati za Dinamo, a onda ga se ne isplati kupovati. Ako se mene pita, ja bih ga odmah kupio", rekao je Zoki pa se okrenuo priči o Haliloviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Alen želi u Barcelonu, a oni uskoro dolaze po njega."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo