Sammir dobio 'cipelu' pred svima, ali je ostao hladan

Sammirovo tjeranje iz prve momčadi Dinama i dalje je glavna tema u Maksimiru, a sportski direktor i trener Modrih Zoran Mamić tvrdi da veznjak nije kažnjen zbog toga što nije potpisao novi ugovor.

11.11.2013.
9:17
VOYO logo

"Nije još potpisao novi ugovor s Dinamom, ali mislim da su veće šanse da će potpisati nego da neće. Iskreno, ima ponudu jednog brazilskog kluba i ako taj klub ispoštuje što su razgovarali, onda će otići u Brazil. Samo oni zasad dolaze u obzir ako se nešto novo ne dogodi. Ipak, moj osjećaj iz naših razgovora je da je bliži ostanku u Zagrebu", govorio je prije desetak dana Zoran Mamić o Sammiru, kojem aktualni ugovor vrijedi do ljeta 2014. godine, a dio javnosti vjeruje da razlozi njegovog kažnjavanja leže u činjenici da nije produžio vjernost Modrima.

No, Mamić to demantira i tvrdi da je takav potez povučen zbog njegovog neposluha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sammir je zbog nediscipline udaljen iz momčadi, a svi znamo što to znači: neispunjavanje zahtjeva i neprimjereno ponašanje. Zašto baš sada? Ja sam sada preuzeo ulogu trenera, uz to sam i sportski direktor, svaki dan sam bio s njim i ovih par tjedana smo mu pružili podršku, pažnju i respekt, a s njegove strane je vrlo malo toga došlo nazad i nakon subotnjeg treninga je za mene bilo potpuno jasno da on više neće ući u našu svlačionicu", kazao je Mamić i objasnio da ga je 'nogirao' pred svima.

"Ja sam pozvao cijelu momčad u hotel i pred svima objasnio svoju odluku. Naravno da je tamo bio i Sammir. Kako je primio? Bez emocija, kako i sve kod njega uvijek izgleda. On je u veselju i tuzi uvijek isti, tako da je na njemu teško prepoznati kako je nešto doživio. Sammir ima ugovor do ljeta i u ponedjeljak će doći u klub na razgovor pa ćemo vidjeti što i kako dalje", zaključio je sportski direktor Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo