Mamić poslao 'opasno' upozorenje: 'Oni su već nekoliko dana u Zagrebu'

30.11.2013.
15:54
VOYO logo

"Čekamo derbi u dobrom raspoloženju unatoč porazu u Ukrajini jer vjerujem da je Dinamo kvalitetniji nego što to trenutno pokazuje bodovna razlika u odnosu na Hajduk. Stanje u momčadi je zadovoljavajuće što se tiče atmosfere, a svaka utakmica s Hajdukom je svečanost. Imamo dosta problema s ozljedama jer je Jozo Šimunović sigurno otpao, Šimunića muči viroza, a Pinto također možda neće biti spreman, dok su Pivarić i Husejinović već dulje out", rekao je Mamić, prenose službene stranice kluba.

Iako smatra da je Dinamo kudikamo bolji od Hajduka, mlađi Mamić smatra kako Splićani zaslužuju svaki respekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno se kreću i vrše pritisak, drže visoki ritam i to im daje rezultate, naravno, uz pojedinačnu kvalitetu. Mogu biti opasni iz prekida što su pokazali u prvoj utakmici. Ipak, ne bi to gledao kao neku njihovu prednost jer vjerujem da će naši igrači biti puno koncentriraniji nego neki dan."

Posebno je nahvalio svog kolegu na suparničkoj strani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igor Tudor je pokazao da ima plan i viziju te mu ja čestitam na dosad odrađenom poslu s mladom ekipom u teškim uvjetima. Tako je to, u najtežim uvjetima se pokazuju kvalitetni ljudi", ističe Zoki i napominje kako ga Bijeli sastavom ne mogu iznenaditi:

"Dobro se poznajemo i nema tu nekih velikih tajni. Hoće li oni igrati u formaciji 3-4-3, 4-4-2 ili nešto treće, nema tu nekog velikog čarobiranja. Rezultat je nebitan i ne bih prognozirao jer najvažnija je naša pobjeda, bilo kakva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono o čemu se najviše priča posljednjih dana su navijači.

"Očekujem dobru atmosferu i puno gledatelja. Neće biti padalina, utakmica nije navečer pa neće biti niti tako hladno i ne očekujem tu nikakve probleme jer za to nema razloga. Čeka nas dobra utakmica, napadački Dinamo i vjerujem isti takav Hajduk što će biti podstreh navijačima da bodre svoj klub i najiskrenije ne očekujem nikakve probleme. Pozvao bih sve navijače da utakmicu i nogomet stave u prvi plan jer derbi je svečanost", kaže Mamić i poručuje BBB-ima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi iz UEFA-e su već nekoliko dana u Zagrebu i prate što se događa. Rezultat stvara atmosferu kod većine. Naravno da bih ja volio kada bi se smirile strasti i kada bi naši navijači dolazili na utakmice i bodrili klub. Ne moraju se oni slagati s pojedincima na određenim pozicijama u klubu, ali momčad je ta koja ima prioritet. Mislim da bi navijači uvijek trebali biti uz momčad, posebno kada ne ide, a kamoli kada smo osam godina zaredom prvaci, osvajamo Kupove i igramo cijelo vrijeme u Europi. Recimo, neki dan u Ukrajini su navijači cijeli susret bodrili svoju momčad koja je gubila da bi ih na kraju odveli do pobjede."

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo