ZORAN MAMIĆ NOVI TRENER DINAMA: / Stigla potvrda iz Maksimira: 'Situacija je takva da ne smijemo brzati u odluci i dozvoliti si krivi korak'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Klub će voditi u preostale tri prvenstvene utakmice

7.7.2020.
13:28
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Samo dan nakon smjene IgoraJovićevića iz redova Dinama stigla je vijest o njegovom nasljedniku.

Image
NIŠTA OD BJELICE, PROSINEČKOG, KEKA I BIŠĆANA: /

Zdravko Mamić je slučajno otkrio ime novog trenera Dinama?

Image
NIŠTA OD BJELICE, PROSINEČKOG, KEKA I BIŠĆANA: /

Zdravko Mamić je slučajno otkrio ime novog trenera Dinama?

"Ovim putem Građanski nogometni klub Dinamo obavještava javnost o tome da će u preostale tri utakmice Prve lige do kraja natjecateljske sezone 2019/20. prvu momčad Dinama voditi sportski direktor kluba g. Zoran Mamić" priopćio je klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija je takva da ne smijemo brzati u odluci i dozvoliti si krivi korak. Europska natjecanja jako su blizu a znamo koliko Dinamu i hrvatskom nogometu znači igranje u europskim skupinama. S ove tri utakmice do kraja sezone dobit ćemo na vremenu do konačne odluke tko će voditi Dinamo u sljedećoj sezoni", rekao je Zoran Mamić (49) za službenu klupsku stranicu.

Mamić je bivši igrač Dinama, koji je zagrebački klub vodio od 2013. do 2016. godine, a u karijeri je trenirao Al Nasr, Al Ain i Al Hilal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni prvak u ponedjeljak je, inače, sporazumno raskinuo ugovor s Jovićevićem (46), koji je na kormilu prve momčadi bio samo dva i pol mjeseca.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

27.06.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 31. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek. Igor Jovicevic, trener Photo: Igor Kralj/PIXSELL

"Imao sam najbolje namjere, ali nogomet je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem se klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti Dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu", rekao je Jovićević nakon što je smijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga krenule su glasine tko će naslijediti Jovićevića. Zoran Mamić, Željko Kopić, Goce Sedloski, Damir Krznar, Goran Tomić, Željko Kopić, Rober Prosinečki…. To su imena koja su se do sada spominjala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo