'Bio sam šokiran! To je neprihvatljivo!'

'Bio sam šokiran! To je neprihvatljivo!

22.10.2012.
21:58
VOYO logo

Dinamo se priprema za treći ovosezonski nastup u skupini Lige prvaka protiv PSG-a, a sportski direktor Modrih Zoran Mamić se nada da tribine neće biti onako sablasno prazne kao na prvom dvoboju protiv Porta.

"Bio sam šokiran. To je neprihvatljivo. Ali moramo biti svjesni da se to ne događa samo nama, ali se to kod nas posebno naglašava zato što smo jedini uspješni, pa to treba uništiti. Osim na hokeju, nigdje u Zagrebu na sportskim događanjima nema ljudi, počela je koncertna sezona, pa je od 2.500 mjesta popunjeno tisuću. Takva je klima svuda, ali jedino se Dinamu to nabija na nos", izjavio je Mamić za sportski tjednik Max, pa dodao da se nada da će Dinamo uspjeti uhvatiti koji bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ha, mi želimo, to je sportski i ljudski. No, treba biti svjestan kvalitete PSG-a i koncentracije igrača, možemo se nadati da će naša velika želja biti dovoljna. Hoće li biti, to ne znam. Moramo tu želju još povećati, dati više, pa se nadati nekoj pogrešci suparnika, sreći. Meni se čini da momčad ima premalo povjerenja u svoju kvalitetu. Kroz ritam našeg prvenstva ne ide uvijek na granici mogućnosti, a dobivaju se utakmice pa igrači nisu svjesni koliko mogu i gdje im je granica", kazao je Mamić pa se vratio na problem s gledateljima.

"Kao što se nadam našem boljem rezultatu, tako se nadam da će i na tribinama Maksimira biti bolje. Od medija do nas na terenu svi moramo biti pozitivniji. A onda navijači moraju shvatiti da oni trebaju podržavati svoj klub ili jednostavno ne moraju dolaziti. Ima i drugih mjesta za iskazivanje frustracija. Zdravko Mamić nije klub niti je hrvatska reprezentacija. Ljubav prema klubu dokazuje se navijanjem, a ako netko ima problema s nekim, onda postoje i neki drugi mehanizmi za to, pravni ili drugi", smatra Zoran, koji je prokomentirao izjavu svog brata da će u zimskom prijelaznom roku napraviti megamomčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravko je uvijek ekstreman. Megamomčad može biti za hrvatske prilike, a mi to već imamo. A megamomčad za Europu nećemo imati nikad, mi tih mogućnosti nemamo. Ovaj Dinamo ima neviđenu perspektivu, prostor za napredak, imamo mladu momčad i mi ćemo je učiniti još boljom, a koliko će i hoće li to biti dovoljno za Europu, pokazat će vrijeme", izjavio je Mamić.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo