ZLATKO DALIĆ OTKRIO ZAŠTO SMO SI ZAKOMPLICIRALI ŽIVOT: / Izbornik objasnio i zbog čega je promijenio Brekala

Image
Foto: PIXSELL

'Rekao sam već, nije bitno kako pobijedimo, samo da uzmemo bodove'

8.6.2019.
17:19
PIXSELL
VOYO logo

Rekao je izbornik Zlatko Dalić uoči Walesa da ga ne zanima kako će odigrati, na koji način će doći do pobjede, samo da se uzmu bodovi. Njegova želja ostvarila se. Nisu Vatreni briljirali, malo smo si sami zakuhali na kraju, ali tri boda ono je što se pamti. Stoga, Dalić je bio zadovoljan ishodom u Gradskom vrtu, na kojem je utakmica praćena i igrana na više od 30 stupnjeva...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
GRADSKI VRT SRETAN JE STADION ZA IVANA PERIŠIĆA: /

Ima neka tajna veza između Omišanina i Slavonije

Image
GRADSKI VRT SRETAN JE STADION ZA IVANA PERIŠIĆA: /

Ima neka tajna veza između Omišanina i Slavonije

'Mislim da je bilo na kraju uspješno'

"Osvojili smo tri boda, bilo je teško. Svaka čast dečkima, veliko hvala navijačima, Osijeku, Slavonjiji... Mislim da je bilo na kraju uspješno, bilo je teško, ali čestitke svima. Rekao sam već, nije bitno kako pobijedimo, samo da uzmemo bodove. Malo smo se povukli, čekali kraj gola Walesa, ali neću to gledati na takav način. Bitno da smo uzeli pobjedu, teško je bilo za gledati na stadionu, a kamoli igrati takav dvoboj, na takvom vremenu", kazao je za Novu TV izbornik Zlatko Dalić i objasnio zašto je zamijenio odličnog Josipa Brekala u drugom dijelu drugog poluvremena:

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brekalo je imao žuti, pa sam ga zato mijenjao. Pašalić je malo ušao pod strahom, ali to se dogodi. Zato sam napravio zamjenu, da se Luka oslobodi, isto i zbog toga. Livaković brani sjajno, čitavu sezonu, zaslužio je sve što mu se događa. Idemo sad svi u Varaždin, odigrati još protiv Tunisa. Znamo da je sezona gotova, da su igrači već u glavama na odmoru, ali idemo odigrati još to i ona zasluženi odmor", dodao je izbornik Dalić.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni zasjeli na čelo ljestvice

U dvoboju E kvalifikacijske skupine EURA 2020 u Osijeku su nogometaši Hrvatske slavili protiv Walesa s 2-1 (1-0) i zasjeli na čelo ljestvice.

Hrvatska je povela autogolom Alexandera Lawrencea u 17. minuti nakon ubačaja Ivana Perišića, koji je zabio za 2-0 u 48. minuti. U 77. minuti David Brooks, uz pomoć Domagoja Vide, postiže gol za Velšane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj skupini večeras igraju Azerbajdžan i Mađarska. Hrvatska vodi na ljestvici sa šest bodova, dok Wales, Mađarska i Slovačka imaju po tri boda, a Azerbajdžan je bez bodova.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo