NEPOZNAT DETALJ / Zlatko Dalić otkrio kada se odlučio baviti nogometom: 'U prvoj utakmici koju sam gledao Dinamo je pobijedio Hajduk, to je bio okidač...'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Hrvatski izbornik se javio mobitelom na promociju biografije Velimira Zajeca

12.10.2023.
14:56
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometna reprezentacije Zlatko Dalić nije mogao prisustvovati promociji biografije Velimira Zajeca "Zeko" u Varaždinu jer je uz reprezentaciju, koju u četvrtak očekujedvoboj s Turskom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Image
KRAJ PROCESA /

Bernie Ecclestone (92) priznao utaju poreza, sada mora vratiti 756 milijuna eura

Image
KRAJ PROCESA /

Bernie Ecclestone (92) priznao utaju poreza, sada mora vratiti 756 milijuna eura

Hrvatski nogometaš Ante Budimir rekao je da je konačno dobro odradio ljetne pripreme pa je u formi i motiviran

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Dalić se ipak javio mobitelom, zaželio Zajecu dobrodošlicu u njegov Varaždin i otkrio nepoznat detalj.

Image

Vojo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Točno je da je moja prva utakmica u životu bila u Splitu 1982. godine, kada je Dinamo pobijedio 2:1. Tata me odveo na tu utakmicu i ta utakmica je bila jedan okidač meni da idem do kraja u nogometu”, rekao je Zlatko Dalić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada od 20.00 samo na stream platformi Voyo.

Image

Tu je utakmicu obilježila rekordna posjeta na Poljudu, a bila je jedina u toj Dinamovoj sezoni u kojoj je Zajec zabio gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na promociji biografije govorio je Zajec koji se osvrnuo i na aktualna zbivanja.

“Ćiro je po meni bio moj trener, najbolji koji me vodio i o njemu govore svi rezultati. Bio je baš najveći. Ali rezultati govore i da je izbornik Dalić već tu u istom rangu s njime i to mi je jako drago. Vjerujem da će i večeras pobijediti Tursku unatoč izostancima napadača zbog ozljeda. Mislim da imamo sjajnu reprezentaciju, volim našu veznu liniju Brozović, Kovačić, Modrić nazivati Bermudskim trokutom i da možemo od njih očekivati velike rezultate i na idućem natjecanju”, rekao je pa na kraju odgovorio na pitanje o sadašnjoj situaciji u Dinamu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

“Mislim da Dinamu treba jedan mir i da se treba točno znati tko što radi. Ja sam uvijek kad sam bio na poziciji direktora, bilo u Dinamu, bilo u Panathinaikosu, imao jednu piramidu gdje su se znale obaveze i odgovornosti. Sada mi se čini da u Dinamu svi sve rade i to nije dobro.Bez obzira na sve to, prvenstvo je još dugo, ima puno za igrati i vjerujem da će Dinamo na kraju ipak biti prvak jer ima najkvalitetniju momčad. Ono što je najveći problem je stadion i sramota je i gradske i državne vlasti da se to i dalje pomiče s mrtve točke.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo