popis igrača /

Zlatko Dalić objavio popis za prijateljske utakmice: Vrsaljko povratnik, Petković ni blizu popisa

Image

Zlatko Dalić danas će objaviti popis igrača za prijateljske utakmice

7.3.2022.
11:08
VOYO logo

UŽIVO PRESICA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je komentirao i protivnike Hrvatske:

"Mi smo htjeli jače protivnike, ali nije se poklopilo. Ne zbog nas, nego zbog drugih. Protivnici nisu top razina kako smo se dosad naučili, ali mislim da ćemo moći isprobati neke stvari i ostvariti pobjede te prikupiti bodove za drugu jakosnu skupinu na ždrijebu za Svjetsko prvenstvo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je komentirao povratak Šime Vrsaljka u reprezentaciju:

"Što se Vrsaljka tiče, on igra u klubu i to je sada najbitnije. Sve stvari koje su trebale biti riješene su riješene, a naš razgovor ostaje među nama. Vrsaljko je na dispoziciji reprezentaciji, igra dobro u Atleticu i to je Vrsaljko kakav treba Hrvatskoj."

Zlatko Dalić: "Pokušat ćemo u Dohi igrati s tri igrača u zadnjem redu, ali to ne znači da ćemo generalno promijeniti sustav. Probat ćemo promijeniti naš način igre jer nakon dugo vremena imamo napokon dovoljno treninga da to pokušamo. Naši igrači tako igraju u klubovima i pokušat ćemo vidjeti kako to izgleda u reprezentaciji. 

Popis igrača za priajteljske utakmice u Dohi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić danas će u 11 sati održati presicu u Zagrebačkom hotelu Double Tree by Hilton. Dalić će na konferenciji objaviti popis igrača za prijateljske utakmice protiv Bugarske i Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis igrača za prijateljske utakmice ususret Svjetskom prvenstvu u Katru ne bi se trebao puno razlikovati od onog koji je izborio SP. U posljednjoj utakmici Hrvatske protiv Rusije popis je izgledao ovako:  Livaković, Sluga i Grbić, Vida, Lovren, Barišić, Ćaleta-Car, Juranović, Gvardiol, Sosa, Pongračić i Stanišić, Modrić, Kovačić, Brozović, Pašalić, Vlašić, Ivanušec, Jakić, Perišić, Kramarić, Brekalo, Oršić i Livaja. Zbog ozljede je tada otpao Kovačić, a ranije i Ivušić te Budimir. Naknadno su dodani Majer, Sučić i Petković.

U zraku je nekoliko pitanja. Hoće li Zlatko Dalić pružiti šansu Bruni Petkoviću koji je u lošoj formi i što će biti s Ivom Grbićem koji je završio na klupi u Lilleu? Šime Vrsaljko mogao bi ponovno zaigrati u reprezentativnom dresu jer pruža sjajne partije u dresu Atletico Madrida u posljednje vrijeme.

Presicu pratite uživo na našem portalu.

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo