ZIDANEU SU OBEĆANE ZVIJEZDE: / Real je hit-destinacija, a ovo su igrači koji bi mogli postati novi Galacticosi

Image
Foto: AFP

Obećane su mu tri zvijezde i još niz dobrih igrača

12.3.2019.
18:26
AFP
VOYO logo

Zinedine Zidane vratio se u Real Madridu u ulozi trenera nogometne momčadi i to nakon što mu je, tvrdnje je As, predsjednik kluba Florentino Perez obećao da će 'momčad biti osnažena trima jakim imenima ovoga ljeta', ali i još nekim transferima.

Isti izvor dodaje da je posljednje zvučno pojačanje u klub pristiglo prije pet godina (James Rodriguez 2014.), odnosno da je klub ponovno spreman prigrliti ideju jačanja momčadi najjačim svjetskim nogometnim imenima. Zidaneov dolazak magnet je mnogima, a As ide korak dalje pa navodima i imena onih koji bi se mogli naći u dresu Reala već sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kylian Mbappe

Zidane ga je htio dovesti još 2017. godine kada je ovaj iz Monaca odlučio otići. Izabrao je tada Paris Saint-Germain. Vjernost francuskim prvacima iskazuje i danas kroz razgovore, ali dolazak veličanstvenog sunarodnjaka u Real Madrid mogao bi ga poljuljati.

Image
Foto: AFP

France's midfielder Paul Pogba (L) and France's forward Kylian Mbappe (R) speak as they celebrate after winning at the end of the Russia 2018 World Cup Group C football match between France and Peru at the Ekaterinburg Arena in Ekaterinburg on June 21, 2018. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Eden Hazard

Zna se da želi u Real Madrid i zna se da je Zidane njegov obožavatelj. Poznato je i da ima važeći ugovor sa Chelseajem samo do ljeta 2020. i da je londonski klub već pronašao njegovu zamjenu u Christianu Pulisicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadio Mane

I on se sviđa Zidaneu. Dapače, dok je bio u Realu u prvom mandatu želio je da se Liverpoolov Senegalac doved pred sezonu 2018/19.

Paul Pogba

Francuski veznjak sanja zaigrati pod Zidaneovim vodstvom, a poštovanje je uzajamno. As piše da je jedna Zizouova riječ Perezu dovoljna da se krene u posao vrijedan oko 150 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar

Zidane cijeni njegov nogomet, ali, tvrdi As, nije na njegovoj listi prioriteta jer smatra da neki drugi mogu momčadi donijeti više. Navodno i nije previše zainteresiran za vođenje zvijezde koja bi mogla destabilizirati svlačionicu.

Image
Foto: AFP, Christine POUJOULAT

Neymar

Harry Kane

Dolazak Zidanea prevodi se i kao ostanak Benzeme, a u tom slučaju Kane i nije najnužniji. Posebice ne uz cijenu od oko 250 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eder Militao

Očekuje se da Zidane blagoslovi posao koji je navodno već dogovoren i koji će koštati više od 50 milijuna eura te bi on trebao biti prvo pojačanje kluba u ljetnim mjesecima ove godine.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo