ZIDANE STVARA ATOMSKI REAL: / Od ovog napada drhtat će cijela Europa, a evo i što znači dolazak Jovića za dvije zvijezde

Image

ESPN-ov novinar ukazao je na ono što bi se moglo dogoditi

4.6.2019.
14:44
VOYO logo

Mladi srpski napadač LukaJović (21) potpisao je šestogodišnji ugovor za Real Madrid, objavio je 'Kraljevski klub" u utorak. Jović dolazi na Santiago Bernabeu iz Eintrachta za 60 milijuna eura odštete, uz mogućih dodatnih pet milijuna eura.

napadač je u ljeto 2017. došao u Eintracht iz Benfice na posudbu s mogućnošću otkupa. Sredinom travnja ove godine Eintracht je službeno otkupio Jovića za sedam milijuna eura, a samo dva mjeseca kasnije prodao ga je Realu za 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navode njemački mediji, Eintrachtu će od tog iznosa pripasti 48 milijuna, a preostalih 12 milijuna Benfica će podijeliti s igračevim menadžerom.

Morat će prodavati

Svoj komentar na ovaj transfer dao je ESPN-ov dopisnik iz Španjolske Dermot Corrigan U prvom redu kritizirao je priču prema kojoj će se ZinedineZidane na ljeto vratiti staroj Realovoj formuli za uspjeh, a to je kupovanje galacticosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova prva pojačanja su Jović, 21, €60m; Militao, 21, €50m i Rodrygo,18, €54m. To se sigurno uklapa u Perezovu politiku vezanu za transfere", pomalo je cinično komentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i kako je Real do sada potrošio 160 milijuna na pojačanja te da je velika šansa da će zbog La Liginih i Uefinih financijskih pravila morati prodavati (Bale ili James) prije nego što dovedu Hazarda ili Pogbu.

Napomenuo je i da teško može vidjeti da će Jović zauzeti Benzemino mjesto u momčadi i da pretpostavlja da je biti njegova zamjena, odnosno preuzeti ulogu koju je Morata imao prije nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo