ZIDANE PRIJE KLJUČNE UTAKMICE PROGOVORIO O IGRAČU KOJEG ŽELI DOVESTI U REAL: / 'Zaljubljen sam u njega i to već jako dugo'

Image
Foto: Profimedia, ddp USA

Nakon pet kola u skupini A Lige prvaka PSG je prvi s 12 bodova, a Real je na drugoj poziciji s pet bodova manje

25.11.2019.
15:50
Profimedia, ddp USA
VOYO logo

Španjolski velikan Real Madrid oporavlja se nakon slabog ulaska u sezonu, no i dalje u Kraljevskom klubu nisu potpuno zadovoljni rezultatima i igrom. Kako je uobičajeno za tu momčad, mnogo se govori o potencijalnim pojačanjima, unatoč tome što su na njih ovo ljeto potrošili 300 milijuna eura.

Uoči utakmice u Ligi prvaka protiv francuskog Paris Saint Germaina trener Reala Zinedine Zidane na konferenciji za medije odgovarao je na pitanje o francuskom napadaču Kylianu Mbappeu iz PSG-a koji se već dugo spominje kao novi član Kraljevskog kluba. Nije tajna da bi ga Zidane htio vidjeti u svojoj momčadi, a sada je to dobilo i izravnu potvrdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Baš sam zaljubljen'

"Igrač sam odlučuje o svojoj budućnosti. U ovom trenutku on je igrač PSG-a i vidjet ćemo što će biti u budućnosti. Znam da je rekao da mu je san da zaigra za Real Madrid", izjavio je Zidane koji ne skriva koliko mu je 20-godišnji Francuz drag.

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Kylian Mbappe

"Mbappe je zaljubljen u Madrid? Pa zaljubljen sam i ja u njega, baš zaljubljen, i to jako dugo", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pet kola u skupini A Lige prvaka PSG je prvi s 12 bodova, a Real je na drugoj poziciji s pet bodova manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo