ZIDANE O DEBAKLU REALA: / Strateg Kraljeva oprao svoje zvijezde; O ovom upravo bruji čitav Madrid

Image
Foto: PIXSELL

Zinedine Zidane prokomentirao prvi ligaški poraz Reala iz Madrida

20.10.2019.
7:21
PIXSELL
VOYO logo

Trener Reala iz Madrida Zinedine Zidane prokomentirao je sinoć iznenađujući ligaški poraz u utakmici 8. kola španjolskog prvenstva od Mallorce na njihovom terenu 1:0, inače prvi prvenstveni za Kraljeve u ovoj sezoni...

Image

Real Madrid's Brazilian forward Vinicius Junior (L) reacts to missing a goal opportunity during the Spanish league football match RCD Mallorca against Real Madrid CF at the Iberostar estadi stadium in Palma de Mallorca on October 19, 2019., Image: 477902560, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JAIME REINA / AFP / Profimedia

Image
PRVOKLASNI DEBAKL REAL MADRIDA: /

Zidaneova momčad, bez Modrića, odigrala kriminalno protiv Mallorce, Budimiru poništili gol

Image
PRVOKLASNI DEBAKL REAL MADRIDA: /

Zidaneova momčad, bez Modrića, odigrala kriminalno protiv Mallorce, Budimiru poništili gol

"Naš početak dvoboja bio je jako loš. Nakon toga smo počeli bolje reagirati na terenu. Zadnji dio prvog poluvremena nije bio loš. U drugom smo stvorili puno prilika, ali nismo uspjeli i bilo je komplicirano. Sve smo propustili, ali naš početak utakmice je bio loš i to je ključ poraza, kazao je Zinedine Zidane, prenosi Marca, te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moramo naći način ići naprijed, ali...'

"Moramo naći način ići naprijed, ali dosta je dvoboja ispred nas koji nas mogu koštati puno toga. Ovog smo puta izgubili protiv nezgodne momčadi i iznimno motivirane, na njihovom terenu, koja ne zaslužuje gdje je na tablici, kao što se vidjelo. Dominirali smo, ali bez stvaranja mnogo šansi za bodove. "

O kontinuitetu Zidane je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nešto smo dobro napravili u sezoni ako smo na vrhu'

"Problem je što moramo svaka tri dana pokazati da smo dobri, a to je ono što ne radimo. Moramo imati kontinuitet. Nešto smo dobro napravili u sezoni ako smo na vrhu. Neću reći da sam zabrinut jer mi se ta riječ ne sviđa, ali ako želimo nešto osvojiti ove godine, moramo imati kontinuitet".

Image

Francuski strateg i bivši nogometaš, nekad najbolji na svijetu, o izgovorima je istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ozliijeđeni igrači nisu izgovor. Tu su igrači koji nisu ozlijeđeni. Ima i onih koji su također dobri, a kad je riječ o njima, oni moraju pokazati da imaju razinu da budu ovdje. Ne možemo promijeniti temu ozlijeđenih niti nešto s tim možemo napraviti".

Na kraju balade, ostao je gorak okus poraza za Madriđane...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorak okus poraza

"Kao i uvijek je ostao gorak okus poraza. Nismo igrali ​​kako smo željeli. Kada smo započeli utakmicu, kako smo je i započeli, to je komplicirano. Prvi dio, zadnjih 20 minuta su bili dobri, ali onda ja ne znam jesmo li previše htjeli, žurili", objasnio je Zidane i naglasio kako ih Mallorca nije iznenadila:

Image

Real Madrid's Brazilian defender Marcelo (L) vies with Mallorca's Spanish defender Antonio Jose Raillo during the Spanish league football match RCD Mallorca against Real Madrid CF at the Iberostar estadi stadium in Palma de Mallorca on October 19, 2019., Image: 477902547, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JAIME REINA / AFP / Profimedia

"Ne možemo biti iznenađeni momčadi koja igra na svom stadionu. Iznenadili su nas u osam minuta jer su postigli gol, a zatim odustali od napada, branili se za što nismo našli rješenje. Moramo dobro analizirati utakmicu, ne možemo biti zadovoljni igrom, ali moramo vidjeti sve još, moramo razmišljati o njoj. Jedino je da sada moramo dobro razmisliti jer je naš uvod u utakmicu bio loš. Ozljede su dio ovoga, bilo je i drugih igrača i morali smo bolje. Utakmica protiv Galatasaraya? Znamo što moramo, znamo da nemamo izbora, moramo razmišljati o utakmici u utorak", zaključio je Zinedine Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo