ZIDANE JE JUČER PRIČAO O RONALDU, SAD SE JAVIO I ON: / Može li Bernabeu opet dočekati povratak svoje ikone!?

Image
Foto: AFP

'Teže je zabiti gol u talijanskom prvenstvu nego u španjolskom u kojem se igra više otvoreno'

12.3.2019.
17:00
AFP
VOYO logo

Tijekom izlaska Zinedinea Zidanea pred novinare koji su stigli na konferenciju za medije kako bi povratniku na Realovu klupu postavili koje pitanje moglo se čuti i ono o mogućem povratku Cristiana Ronalda u klub sa Santiago Bernabeua.

Zajednička suradnja dvojice (jasno i ostatka momčadi) iznjedrila je fenomenalne rezultate momčadi pa je u vrijeme Zidaneova mandata kraćeg od tri godine madridski Real predvođen portugalskim napadačem osvojio tri uzastopne Lige prvaka. Francuski stručnjak nije pobjegao od odgovora na jučerašnje pitanje, samo ga je odgodio, no znakovito je bilo da ideja o povratku Ronalda nije odbačena...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZIDANE PREUZEO KLUPU I NAJAVIO PROMJENE: /

Novi trener Reala odmah je upitan o povratku Ronalda. Dao je zanimljiv odgovor

Image
ZIDANE PREUZEO KLUPU I NAJAVIO PROMJENE: /

Novi trener Reala odmah je upitan o povratku Ronalda. Dao je zanimljiv odgovor

Zidaneove riječi

"Nećemo danas o tome. Pred nama je jedanaest utakmica, vidjet ćemo što će biti sljedeće sezone. Svi znamo Cristiana, povijest ovog kluba, ali sad nije vrijeme da o tome pričamo."

Ipak, odgovor koji stiže iz Italije ne djeluje kao da bi se mogla ispuniti želja Realovih navijača da dočekaju i povratak najboljeg strijelca u povijesti kluba (450 golova u 438 utakmica).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (R) celebrates with Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo after winning the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Olympic Stadium in Kiev, Ukraine, on May 26, 2018. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Ronaldov odgovor

"Sretan sam što sam u Italiji u tako konkurentnoj ligi. Vrlo sam zadovoljan dosadašnjim iskustvom, osjećam se dobro i privikao sam se na talijansko prvenstvo. A teška je to liga. Po meni i najteža za napadače. Puno je u njoj kvalitete, nisam očekivao da će biti tako. Teže je zabiti gol u talijanskom prvenstvu nego u španjolskom u kojem se igra više otvoreno. Ondje se više riskira, tu je prioritet dobra obrana pa onda napad. Igrao sam pet godina i u Engleskoj. I dalje smatram da je teže zabiti u Italiji", kazao je Juventusov napadač dodavši i ovo:

"Svi smo sretni, ja, moja obitelj i djeca. Sve je pozitivno. Udomaćili smo se i obitelj mi voli Itraliju. Drugačiji je to životni stil, drugačija zemlja, drugačiji jezik i kultura, ali dobro smo se privikli."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne nedostaje mu Španjolska

"Od svoje jedanaeste godine živim udaljen od kuće, nije mi problem adaptirati se. Sa osamnaest sam otišao u Englesku, u Madrida sa 25, a u Torino sa 33. Ne nedostaju mi Španjolska i Portugal. Stvari su takve kakve jesu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica je da sam napustio mnoge prijatelje i veliki klub. Klub koji mi je dao puno ljubavi, obožavatelja, prijatelja... Kako bilo, ne nedostaje mi zemlja, sve to imam i ovdje."

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo