ZIDANE I REAL OČAJNIČKI POKUŠAVAJU DOVESTI JEDNU OD GLAVNIH META: / Velikanu nude čak četiri svoje zvijezde za njega?

Image
Foto: Profimedia

Španjolci ga već godinama pokušavaju dovesti na Santiago Bernabeu

28.5.2020.
17:28
Profimedia
VOYO logo

Iako su španjolski mediji prije nekoliko dana pisali kako je Real odustao od PaulaPogbe, iz Engleske stižu sasvim suprotne tvrdnje. Naime, The sun navodi kako su Madriđani toliko očajni da ga dovedu da su spremni Manchester Unitedu ponuditi čak četiri svoje zvijezde.

Među njima su MartinOdegaard (21), koji je posljednjih tjedana označen kao nasljednik Luke Modrića, James Rodriguez, Lucas Vazquez te Brahim Diaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, engleski tabloid navodi kako je želja trenera Ole Gunnara Solskjaera da Pogba zauzme mjesto u veznom redu s Burnom Fernandesom. Portugalac je u siječnju stigao na Old Trafford te je zablistao, ali s Pogbom u tandemu nije odigrao niti minuti jer je Francuz bio ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Realu pak navodno sele iskoristiti Unitedove financijske probleme uzrokovane pandemijom koronavirusom zbog čega su morali uzeti pozajmicu od 140 milijuna funti.

Do sada se dosta pisalo kako bi United htio dovesti Jadona Sancha i Jacka Gaelisha, ali je pitanje što će se dogoditi jer je izvršni direktor kluba Ed Woodward poručio kako u idućem prijelaznom roku ne misle trošiti kao inače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo