ZIDANE I PEREZ PRED VELIKOM ODLUKOM: / Real je spreman dati bogatstvo za Mbappea, ali postoji jedan problem

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Aktualni europski prvak Real Madrid spreman je učiniti 18-godišnjeg Kyliana Mbappea najskupljim nogometašem svih vremena, ali prije toga mora riješiti jedan problem.

9.6.2017.
7:30
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Za mlađahnim napadačem Monaca poludjeli su gotovo svi europski velikani i više nema sumnje da će odšteta za njega premašiti rekordnih 105 milijuna eura koliko je Manchester United lani platio Juventusu za Paula Pogbu. Pitanje je tek tko će dobiti bitku za Mbappea.

Image
ČETIRI VELIKANA U LUDOJ BORBI ZA FRANCUZA: /

Stigla iznenađujuća ponuda koja nadmašuje Realovih 135 milijuna

Image
ČETIRI VELIKANA U LUDOJ BORBI ZA FRANCUZA: /

Stigla iznenađujuća ponuda koja nadmašuje Realovih 135 milijuna

Gužva u napadu

Kako sada stvari stoje, čini se da je Real ipak korak ispred svih budući da je mladić u više navrata izražavao simpatije prema Kraljevskom klubu, a Madriđani nemaju nikakvih problema s financijama. No, imaju problem s gužvom u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca piše da trener Zinedine Zidane i predsjednik Florentino Perez svakodnevno održavaju sastanke i složni su da je Mbappe čudesan talent te da bi njegov odlazak u neki drugi klub bio težak udarac za Real. Stoga su odlučni napraviti sve da ga dovedu na Santiago Bernabeu, ali problem predstavlja činjenica da u napadu već imaju zvjezdani trojac koji Cristiano Ronaldo, Karim Benzema i Gareth Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još godinu dana u Monacu?

I dok su prva dvojica nedodirljiva, čini se da Bale više nije. Zbog niza ozljeda u posljednje vrijeme ionako nije bio u prvom planu i Real ga je spreman prodati kako bi otvorio mjesto Mbappeu. Jedna od opcija je da Madriđani ovo ljeto dogovore transfer s Monacom, ali ostave Mbappea još godinu dana u Kneževini gdje bi imao sigurnu minutažu. U tom bi slučaju i Bale tek za 12 mjeseci napustio Real.

Konačne odluke još uvijek nema, ali Zidane i Perez će je morati donijeti brzo jer kupaca spremnih ponuditi više od 100 milijuna eura za Monacova tinejdžera ne manjka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo