Sve je spremno! / Zidane i Klopp objavili postavu: Može li Real ispisati povijest ili će Liverpool prekinuti španjolsku dominaciju?

Image
Foto: APimages

Bit će to i sudar Hrvata. Luka Modrić i Mateo Kovačić protiv Dejana Lovrena. Kako god završi, hrvatska reprezentacija imat će prvaka Europe u svojim redovima

26.5.2018.
19:40
APimages
VOYO logo

Nogometni svijet s nestrpljenjem čeka večerašnji finale Lige prvaka. Može li Real ispisati povijest i treću godinu za redom postati prvak Europe ili će Liverpool prekinuti španjolsku dominaciju? U sudaru velikana sudjeluju i tri Hrvata, nekadašnja igrača Dinama.

Tisuće pred stadionom u Kijevu na zadnjim treninzima Reala i Liverpoola uoči večerapnjeg obračuna. Kraljevski klub večeras lovi 13. europski naslov, a Zinedine Zidane bi mogao bi postati prvi trener u povijesti koji je osvojio tri naslova prvaka Europe u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što da kažem, to je sjajno. Živim za ovo, to je moja strast, uvijek se volim natjecati. Volim izazove, a da bi došli u ovakvu priliku morate naporno raditi. I nisam tu samo ja, nego igrači i cijeli klub", rekao je Zidane uoči velike utakmice. 

Ulogu favoirta Englezi su prepustili Španjolcima, a pun hvale na račun Reala bio je i trener Liverpoola Jürgen Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam ovu momčad kako igra i puno puta zaključio da igraju fantastičan nogomet. Na trenutke su organizirani, onda kada trebaju biti organizirani, ali imaju i neku vrstu kaosa kada im kaos treba. Sa svim tim klasnim igračima, mislim da je to dobra ideja. No to je nogomet, s druge strane je još uvijek suparnik i za mene je to dovoljno", kazao je Klopp.

Stručnjaci prednst daju Realu, no Liverpoolva armija navijača širom svijeta priželjkuje prevagu u liku čudesnog Mohamada Salaha. Egipćanin je je u vrhunskoj formi cijele sezone i može rame uz rame s velikim Cristianom Ronaldom. Sedam godina je mlađi i za mnoge je već najbolji igrač svijeta u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treneri su objavili i popis igrača s kojima otvaraju večerašnje finale Lige prvaka.

Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Casemiro, Kroos, Modrić – Isco – Benzema, Ronaldo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Henderson, Wijnaldum, Milner – Salah, Firmino, Mané

Image
Foto: sofascore.com/screensot
Image
Foto: sofascore.com/screensot

Bit će to i sudar Hrvata. Luka Modrić i Mateo Kovačić protiv Dejana Lovrena. Kako god završi, hrvatska reprezentacija imat će prvaka Europe u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Modrić, Kovačić i Lovren neće biti jedini Hrvati na velikoj sceni Kijeva. Himnu Lige prvaka odsvirat će 2Cellos, a veliko priznanje dobio je i jedan Srbin. Finale Reala i Liverpoola sudi Milorad Mažić jedan od najboljih sudaca svijeta.

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo