ZIDANE DOŽIVIO PRVI PORAZ: / Real Madrid pao kod momčadi koja ima najbolji niz u najjačim europskim ligama, Modrić asistent

Image
Foto: AFP

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu i asistirao za pogodak Benzemi

3.4.2019.
23:27
AFP
VOYO logo

Bezidejna momčad Real Madrida pretrpjela je prvi poraz pod vodstvom Zinedinea Zidanea i deveti u sezoni u španjolskom prvenstvu nakon što su na gostovanju kod Valencije primili po pogodak u svakom poluvremenu i travnjak napustili s rezultatom 1-2.

Valencia je u dosadašnjem dijelu sezone upisala tek četiri pobjede pred svojim navijačima u La Ligi, ali je i bila u nizu od šesnaest uzastopnih utakmica kroz sva natjecanja bez pretrpljenog poraza. Sada, sa deset pobjeda i sedam remija, to je najbolji niz momčadi koje se natječu u nekoj od najjačih europskih liga. Goncalo Guedes je zabio prvi gol na utakmicu koja je praktički zaključena pogotkom Ezequiela Garaya, nekadašnjeg igrača Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benzema iskoristio Modrićevu loptu

Luka Modrić odigrao je cijeli dvoboj i asistirao za pogodak kojeg je Karim Benzema zabio u sudačkoj nadoknadi utakmice za konačnih 1-2. Bila je to peta ligaška asistencija kapetana hrvatske nogometne reprezentacije u ovoj sezoni i sedma ukupno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo