ZIDANE DAO DO ZNANJA TKO JE ZA NJEGA NAJBOLJI NA SVIJETU: / U Madridu će se njegove riječi malo kome svidjeti

Image
Foto: AFP

Nakon remija bez golova s Barcelonom Madriđani u nedjelju dočekuju Athletic Bilbao

21.12.2019.
16:51
AFP
VOYO logo

U osmini finala Lige prvaka kuglice su spojile Real Madrid i Manchester City. Odmah nakon ždrijeba PepGuardiola sipao je komplimente na račun Zinedinea Zidanea. Naime, priznao je da je u devedesetima imao veliku želju da ode u Juventus i igra s Francuzom.

"To se nikada nije dogodilo, ali prije sam sanjao da igram u istoj ekipi kao Zidane. Volio bih da sam to mogao ostvariti. Smatram da je nevjerojatna osoba samo zbog toga kako se nosi s pritiskom. Divim mu se i bit će zadovoljstvo što ću ga moći vidjeti", izjavio je Katalonac. Zidane mu je uzvratio u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će posebno sučeliti se njim. Puno sam puta igrao protiv njega. Poštivao sam ga kao igrača i sada kao trenera. Mislim da je najbolji trener na svijetu", poručio je trener Reala.

Image
Foto: https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1206535537902989312

July 26, 2017 - Los Angeles, California, U.S - Coach, Zinedine Zidane of Real Madrid greets Pep Guardiola of Manchester City prior to the start of their International Champions Cup game at the Los Angeles Memorial Coliseum in Los Angeles, California on Wednesday July 26, 2017. Manchester City defeats Real Madrid, 4-1., Image: 343181317, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Javier Rojas / Zuma Press / https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1206535537902989312

"Dokazao je to tijekom karijere i veselim se srazu s njim", poručio je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga osvrnuo se na sporne odluke VAR-a tijekom El Casica ove srijede. Nakon utakmice u Relau su smatrali da su oštećeni za dva penala.

Image
MADRIĐANI NEUTJEŠNI ZBOG RAKITIĆA: /

Real na službenoj stranici objavio fotku Vatrenog i izrazio čuđenje: 'Kako to nitko nije vidio?'

Image
MADRIĐANI NEUTJEŠNI ZBOG RAKITIĆA: /

Real na službenoj stranici objavio fotku Vatrenog i izrazio čuđenje: 'Kako to nitko nije vidio?'

"Na kraju krajeva, prošlost je prošlost. VAR je važan. To je tehnologija i ona je plus za nogomet, ali bi se trebala poboljšati. Svi to žele i sigurno će biti bolje. Svi rade pogreške", jasan je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon remija bez golova s Barcelonom Madriđani u nedjelju dočekuju Athletic Bilbao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo