POZNATI NOVINAR ŽESTOKO KRITIZIRAO TRENERA LEIPZIGA ZBOG OLMA: / 'Zaboravio je da ima dijamant, dobro da mu nema navijača'

Image
Foto: Profimedia

Inače, još se prije moglo primijetiti da Olmo ne pronalazi minute kod Nagelsmanna

16.5.2020.
22:21
Profimedia
VOYO logo

U prvom kolu Bundeslige nakon dvomjesečne pauze RB Leipzig je izvukao samo bod na svom stadionu protiv Freiburga, s time da "crveni bikovi" i s time moraju biti sretni, jer je gostima u sučevom dodatku poništen pogodak Kocha nakon intervencije VAR-a, zbog zaleđa.

Ono što je trebala biti lagana pobjeda protiv fenjeraša, pretvorilo se u mučenje kod kuće. Dobro da nije bilo navijača jer su gosti poveli u 34. minuti, a sve do 77. minute imali su zlata vrijedan gol prednosti. Tad je Poulsen sjajno zabio, ali bilo je to dovoljno samo za bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je po novim pravilima trenerima u Bundesligi dozvoljeno napraviti pet zamjena po utakmici, Julian Nagelsmann, mladi 32-godišnji trener odlučio je cijelu utakmicu ostaviti Danija Olma na klupi. Iznenadilo je to mnoge jer je Olmo doveden kao pojačanje, kreativna snaga u redovima njemačke momčadi.

Image
[VIDEO] TIN JEDVAJ POGOTKOM VRATIO SVOJU MOMČAD U UTAKMICU: /

Pogledajte kakav je gol zabio Vatreni

Image
[VIDEO] TIN JEDVAJ POGOTKOM VRATIO SVOJU MOMČAD U UTAKMICU: /

Pogledajte kakav je gol zabio Vatreni

Stižu kritike

Takvu je situaciju i lošu utakmicu prokomentirao jedan od najpoznatijih sportskih novinara u Španjolskoj Ignacio Camacho koji piše za AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogla je ova utakmica biti puno gora za Leipzig da VAR nije poništio gol njihovim protivnicima. Ovo nije bio dan Tima Wernera, a nije bio ni dan Danija Olma. Mladi španjolski dijamant zaboravljen je od strane mladog trenera Juliana Nagelsmanna, kojeg su s 32 godine uspoređivali s Guardiolom. Olmo nije mogao do minuta čak i u odsutstvu Forsberga", napisao je Camacho.

Inače, još se prije moglo primijetiti da Olmo ne pronalazi minute kod Nagelsmanna. U posljednjih šest utakmica dobio je samo pola sata igre, što nikako ne odgovara njegovom učinku u utakmicama u kojima je ipak dobio nešto više minutaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo