ŽENA IZ SJENE MOGLA BI INTER KOŠTATI NAJBOLJEG STRIJELCA: / Icardi je sve dalje od produljenja ugovora, Real u niskom startu

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Problem je nastao na relaciji Icardijeve supruge i kluba

9.1.2019.
17:54
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Argentinski mediji javljaju kako kapetan Intera Mauro Icardi neće potpisati novi ugovor. Prema pisanju respektabilnog TyC Sportsa, Icardijeva supruga Wanda Nara poručila je klubu da njen muž neće obnavljati ugovor koji mu istječe 2021. godine.

Uprkos tome što je napadač oduvijek bio naklonjen Nerazzurima čini se da je sitaucija pukla na razini odnosa Nare i kluba. Mediji u Argentini već pišu o tome kako će se za potpis Maura Icardija u budućnosti boriti Juventus, Real Madrid i Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri kluba izjasnila su se kao zainteresirani

Talijanski mediji, točnije Calciomercato, danas donosi informaciju kako čelnici Intera neće do ljeta sjediti prekrštenih ruku, već će pokušati na vrijeme osigurati zamjenu za Argentinca ukoliko on ode na kraju sezone kako se spekulira.

Interova prva želja je Edin Džeko. Napadač Rome prema navodima spomenutog izvora ne bi imao ništa protiv da ponovno surađuje s nekadašnjim trenerom Vučice Lucianom Spallettijem pa bi prihvatio ponudu Intera da u Milanu nastavi karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo