ŽELJKO KOPIĆ NE SKRIVA PLANOVA ZA DERBI S OSIJEKOM: / 'Nećemo kalkulirati, napravit ćemo sve da dođemo do pobjede'

Image
Foto: PIXSELL

Optimistično je najavio prvi derbi ove sezone i poručio da neće biti kalkulacija

28.7.2018.
11:55
PIXSELL
VOYO logo

Trener Hajduka, Željko Kopić, komentirao je događanja u HNL-u ususret sutrašnje utakmice u kojoj Hajduk u prvom ovosezonskom HNL derbiju igra protiv Osijeka. Osvrnuo se na remi Dinama i Rudeša, komentirao je Osijek, a razjasnio je i situaciju s Futacsem.

Problemi se lako stvore

"Što se tiče sinoćnje utakmice, nisam je gledao, ali to je još jedan pokazatelj da bez obzira s kim igraš za čas uđeš u probleme ako nisi na pravoj razini. Za ligu je dobro što se od početka vidi da će sve momčadi biti konkurentne. Mi u Osijeku nećemo kalkulirati, kao što nismo ni u jednoj utakmici do sada.", rekao je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek i Rangersi

"Pogledao sam dvoboj, Osijek je imao dosta prilika. Osijek je odigrao već tri utakmice, čeka ih i zahtjevan uzvrat u Glasgowu, ne želim ići u predviđanje kakvi će oni biti, važno mi je da mi budemo na pravoj razini.", mirno je konstatirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Slaviji

"Statistički smo opet imali preko 70 posto posjeda, imali smo 18 udaraca, protivnik tri, to je ekipa koja je u defenzivi dobra i stabilna unutar sustava. Imali su tri dobre tranzicije iz našeg izgubljenog posjeda, uvijek s napadačkom i otvorenijom postavkom preuzimaš rizik da se te stvari mogu dogoditi. Raduje me drugo poluvrijeme gdje smo još podigli tempo igre i stvorili velik broj prilika. Rezultat je dobar, ali nije za opuštanje. Idemo se sada koncentrirati na Osijek, a onda pripremati susret u Sofiji."

Situacija s Futacsem?

"Marko radi jedan dio. Futacs će sutra s još par igrača otići odigrati turnir s B-ekipom u Zmijavce, to će mu dobro doći da osjeti podražaj utakmice", zaključio je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo