Željko Jovanović odgovorio Šimuniću: 'Dosta je više ovoga'

17.10.2014.
10:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bivši stoper reprezentacije Hrvatske i Dinama, suspendiran od FIFA-e zbog vikanja "Za dom spremni" na Maksimiru nakon druge utakmice Hrvatske i Islanda, osvrnuo se na nerede u Beogradu na utakmici Srbije i Albanije. Šimunić je, tako, prozvao aktualnog predsjednika i bivšeg ministra zbog toleriranja anti-hrvatskih povika na stadionu, koji su se u dobroj mjeri mogli čuti tijekom dvoboja koji je, zbog nereda, i prekinut u 42. minuti.

Na svom Facebooku Željko Jovanović je napisao:

"Stvarno je dosta ovog desničarskog popovanja i iskrivljivanja činjenica. Nebrojeno puta sam ponovio da sam nakon te beogradske utakmice u izjavi za medije, zajedno sa srpskim kolegom Vanjom Udovičićem, osudio nesportske ispade za vrijeme utakmice Srbija - Hrvatska i pozvao sve ljubitelje sporta da sport bude poveznica među susjedima, a ne razlog neprijateljstva i divljanja. Sve to snimili su i hrvatski novinari, ali zašto nikad nisu objavili ne mogu ja objasniti", objašnjava Jovanović na svom Facebook profilu.

//www.youtube.com/embed/8VXCNPKFtV0

Nastavlja, dalje, u istim tonu.

"Istovremeno u VIP loži sjedio je i predsjednik HNS-a Davor Šuker sa cijelom delegacijom HNS-a, nitko od njih ni jednim potezom ni jednom riječju nije reagirao na sve ono za što mene uporno proziva Šimunić i zapjenjena desničarska ekipa. Jednako tako, kad je Hrvatska zabila gol jedini čovjek u loži koji je skočio i burno proslavio naš gol bio sam ja, a Šuker i ekipa iz HNS sjedili su nepomično u svojim stolicama i šutili. Zato, Šimuniću igraj nogomet, to dobro radiš, pusti politiku i lekcije iz povijesti!"

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali