ŽELITE IĆI NA MAKSIMIR GLEDATI VATRENE PROTIV FRANCUZA? / Evo kako do ulaznice i kojih se pravila morate držati

Image
Foto: Profimedia

Pravo na kupnju ulaznica imaju samo hrvatski državljani, a morat će pri kupnji dati svoje osobne podatke koji će se onda na ulazu provjeravati

8.10.2020.
18:33
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija vraća se na Maksimir. U nedjelju se u utakmici Lige nacija susrećemo sa Švedskom, dok nam u srijedu u goste stižu Francuzi.

Nakon dugo vremena na utakmicu će smjeti i navijači, no samo 30 posto kapaciteta stadiona smjeti će biti popunjeno i to prema posebnim pravilima. Ovo su cijene ulaznica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tribina zapad sredina dolje: 250 kn

Tribina zapad dolje: 150 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tribina zapad gore: 100 kn

Tribina sjever dolje: 60 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tribina sjever gore: 60 kn

Pravo na kupnju ulaznica imaju samo hrvatski državljani, a morat će pri kupnji dati svoje osobne podatke koji će se onda na ulazu provjeravati. Ulaznice za ove utakmice možete kupiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO, MLADI VATRENI PROTIV SAN MARINA NASTAVLJAJU BORBU ZA EURO: Kulenović probio goste, Majer golčinom povećao vodstvo

Posebne upute

Ovo su upute koje je HNS postavio na svoju službenu stranicu i kojih će se svi na stadionu morati pridržavati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog trenutačne pandemije koronavirusa, opći uvjeti za prodaju ulaznica sadržavaju i sljedeće obveze nositelja ulaznica:

1. Nositelji ulaznica ne smiju dolaziti na stadion i moraju kontaktirati nadležne lokalne zdravstvene ustanove ako imaju bilo koji od simptoma bolesti COVID-19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Nositelji ulaznica ne smiju doći na stadion u razdoblju od 10 dana od pozitivnog testa na SARS-CoV-2, kao ni ako su u posljednjih 14 dana bili u bliskom kontaktu s nekim tko je imao pozitivan test na SARS-CoV-2.

3. Nositelji ulaznica moraju potvrditi da su svjesni i obaviješteni o svim rizicima povezanim s trenutačnom pandemijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Nositelji ulaznica moraju obavijestiti zdravstvene ustanove te organizatore utakmice ako unutar 48 sati nakon utakmice dobiju pozitivan nalaz testiranja na SARS-CoV-2.

5. Nositelji ulaznica moraju preuzeti obvezu poštivanja svih stadionskih pravila, uključujući:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Gledatelji su obvezni nositi zaštitnu masku za lice koja prekriva njihova usta i nos cijelo vrijeme dok se kreću u krugu stadiona (dok čekaju u redu za ulaz na stadion ili u redu za posluživanje hrane i pića ili u redu za WC, dok ulaze na stadion, dok se kreću po tribinama do svoga mjesta i prilikom bilo kakvog drugog kretanja po stadionu). Nakratko će skinuti masku tijekom sigurnosne provjere na ulazu, a kad sjednu na svoje mjesto trebaju skinuti masku s lica.

- Održavanje fizičke udaljenosti, uključujući udaljenost od drugih gledatelja i radnika na stadionu, osim ako ih drugačije obavijesti nadležna osoblje na stadionu ili ako su primijenjene fizičke pregrade (npr. pregrade od pleksiglasa).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Korištenje sjedala koje im je dodijeljeno, čime se osigurava fizička udaljenost između svih sjedala za koja su ulaznice izdane.

- Nekorištenje ijednog drugog sjedala osim onoga koje im je dodijeljeno njihovom ulaznicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledateljima koji odbiju poštivati ove odredbe neće biti dopušten ulazak na stadion te će u slučaju nepoštivanja navedenih odredbi za vrijeme boravka na stadionu biti ispraćeni sa stadiona.

Gledateljima se također preporučuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Redovita dezinfekcija ruku sredstvom za dezinfekciju koje će biti dostupno na stadionu.

2. Izbjegavanje gužvi i boravljenja u skupinama od više osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Preuzimanje i korištenje aplikacije za praćenje kontakata.

4. Korištenje beskontaktnih načina plaćanja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo