ŽELE KOVAČA I JOŠ ČETIRI VELIKE ZVIJEZDE: / Oni bi uskoro mogli biti najzanimljiviji klub u Njemačkoj, a već su ih svi zaboravili

Image
Foto: Profimedia

Žele dovesti i već pomalo otpisanog veznjaka Borussije Dortmund, Marija Gotzea, žele i Granita Xhaku

26.12.2019.
17:26
Profimedia
VOYO logo

Već su pomalo zaboravljeni, iako su uvijek tu negdje, na sredini, znaju tu i tamo otkinuti bodove najjačima, ali opet na njih nogometni svijet ne obraća previše pažnje. Berlinska Hertha trenutno je 12. momčad Bundeslige, mjesto je to na koje su navikli, ali uskoro bi tu naviku mogli polako i zaboravljati.

Naime, berlinski klub ima velike ambicije za napad na vrh lige i to prije svega zbog toga što je njemački biznismen Lars Windhorst nedavno povećao svoj udio u klubu na maksimalnih 49.9 posto. On ima jedan cilj, dovesti Herthu u zonu na ljestvici koja garantira nastupe u elitnim europskom natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, kako bi plan proveo u djelo što brže i uspješnije planira dovesti nekoliko velikih zvijezda i provjereno dobrog trenera. Prvi mu je na meti, kako piše Le Parisien, Julian Draxler. Nijemac se zapravo nikada nije u potpunosti ostvario u PSG-u, a stigao je kao "wonderkid" i potencijalni igrač svjetske klase. No, u Parizu zaista nije napravio ništa vrijedno spomena, dok u Herthi na njega računaju kao na lidera te nove generacije. Dakle, bio bi alfa i omega momčadi.

Image
Foto: Profimedia

Julian Draxler of PSG PSG v Nantes, Ligue 1, Football, Parc des Princes, Paris, France - 04 Dec 2019, Image: 486412432, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Alfonso Jimenez / Shutterstock Editorial / Profimedia

Niko Kovač na klupi

Nadalje, žele dovesti i već pomalo otpisanog veznjaka Borussije Dortmund, Marija Gotzea, žele i Granita Xhaku, za kojeg očito uskoro neće biti mjesta u Arsenalu. Imaju na vidiku i Victora Wanyamu, destruktivca iz redova Tottenhama koji također kao i prethodna trojica ima nepovoljan status. No, ono što je nama najzanimljivije jest informacija koju su nedavno pustili njemački mediji, a to je ona da Hertha želi na klupi Niku Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač trenutno traži novi posao nakon što ga je Bayern na vrlo ružan način otpustio, a Hertha mu želi ponuditi angažman nakon što ova sezona završi. Berlinsku ekipu trenutno, kao "caretaker" vodi Jurgen Klinsmann, koji bi na ljeto trebao dobiti mjesto u upravi kluba, a Kovač bi od njega trebao preuzeti kormilo Herthe.

Hertha navodno neće čekati ljeto kada su u pitanju pojačanja, pa eto piše se kako bi Draxler mogao prvi sletjeti u Berlin i to već ove zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo