'ŽDRIJEB NIJE LAGAN, ALI TEŠKO SE MOGLO DOGODITI DA SVE BUDE IDEALNO': / Evo što dinamovci misle o svojoj grupi u Europskoj ligi

Image
Foto: Profimedia

Dinamovi protivnici u skupini K će biti CSKA iz Moskve, nizozemski Feyenoord i austrijski Woflsberger

2.10.2020.
14:49
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama borit će se u grupnoj fazi Europske lige protiv moskovskog CSKA, nizozemskog Feyenoorda i austrijskog Wolfsbergera u skupini K, odlučeno je u petak na ždrijebu u Nyonu.

Image
ŽDRIJEB EUROPSKE LIGE: /

Ciro Ferrara odlučio sudbinu Rijeke i Dinama, Modri će kod Vlašića, a Rijeka u 'skupinu smrti'

Image
ŽDRIJEB EUROPSKE LIGE: /

Ciro Ferrara odlučio sudbinu Rijeke i Dinama, Modri će kod Vlašića, a Rijeka u 'skupinu smrti'

Hrvatski je prvak bio u drugoj jakosnoj skupini u ždrijebu, a "ples kglica" mu je donio zahtjevnu skupinu u kojoj ga očekuje dvoboj s ruskim CSKA-om, za koji igra hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić i nekadašnjim klubom njihovog bivšeg trenera Nenada Bjelice, austrijskim Wolfsburgerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Valjda se i nas nešto pita'

Kapetan Modrih Arijan Ademi svjestan je da njegova ekipa ima ispred sebe težak zadatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ždrijeb nije lagan. Riječ je o ozbiljnim i trofejnim momčadima iz Rusije i Nizozemske te austrijskoj momčadi koja će sigurno biti tvrd orah. Idemo korak po korak, valjda će se i nas nešto pitati u ovoj grupi", smatra Ademi.

Nema favorita

"Moglo je biti i bolje, ali i puno teže. Mislim da se sa svima može igrati, nitko u skupini nije izraziti favorit i tu vidim priliku za Dinamo", izjavio je vratar Dominik Livaković, a branič Petar Stojanović vjeruje da Modri neće razočarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ždrijeb nije lagan, ali teško se moglo pogoditi da baš sve bude idealno. Respektiramo sve protivnike, ali imamo vjere u sebe i svoju snagu. Optimist sam", poručio je slovenski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Zoran Mamić također je dobro svjestan da je pred njegovim igračima težak posao.

"Dobili smo dobru, kompetitivnu i atraktivnu grupu u kojoj su velika imena. CSKA je sjajna momčad koja je najveći konkurent Zenitu u ruskom prvenstvu, koji je u ovom prijelaznom roku jako investirao u momčad. Klub je to koji se uspiije oduprijeti slinim ponudama za našeg Vlašića pokazuje o koliko se snažnoj momčadi radi i neugodnom protivniku. Feyenoord je klub bogate tradicije i velikih rezultata koji vodi veliki Dick Advocaat. Austrijance najmanje poznajem, oni nemaju veliku tradiciju u europskim natjecanjima, ali u Austriji su napraviti velike rezultate i moramo ih maksimalno respektirati. Mi ćemo još u ovih 17 dana do kraja prijelaznog roka dodatno pojačati kvalitetu momčadi", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo