Mamić ponovno donio odluku koja će razočarati Dinamove zvijezde

Izvršni predsjednik Dinama donio je odluku! Za pobjedu nad Hajdukom na Poljudu, Modri nogometaši neće dobiti nikakve premije.

20.2.2013.
10:09
VOYO logo

Iako Mamić donosi istu odluku već nekoliko posljednjih godina, Modri su se ipak nadali da bi je ovaj put mogao promijeniti i dodatno ih nagraditi, pošto bi pobjedom u Splitu Zagrepčani riješili i posljednje dvojbe oko novog naslova prvaka.

A Dinamova delegacija na čelu s Mirkom Barišićem i Zdravkom Mamićem kreće na splitski derbi u subotu. Posljednji put kad su Modri gostovali u Splitu, zbog tenzija koje su se stvorile na relaciji Mamić – Maleš, zajedničkog ručka nije bilo. A ove godine...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, nemam nikakvih saznanja o tome jer nas Hajduk još nije pozvao na druženje", istaknuo je predsjednik Barišić i dodao da će se Modri vrlo rado odazvati ukoliko dobiju poziv. "Naravno da ćemo se odazvati. To je civilizacijski, to je manira, tako to rade svi klubovi u Europi. Međutim, ne želim Hajduku stvarati nikakav imperativ pozivanja na ručak, mi im ne želimo raditi troškove."

"Bilo bi dobro da Dinamo i Hajduk, kao dva najveća hrvatska kluba, skupa sjede i razgovaraju, dogovaraju se, naravno ne na štetu drugih. Takav odnos svakako bi bio u korist kompletnog hrvatskog nogometa", zaključio je Barišić u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo