OGLASIO SE / Zdravko Mamić za srpski portal: 'Uvijek sam govorio da Srbija ima iste ili još bolje igrače od Hrvatske'

Image
Foto: Pixsell

Mamić je poručio i da želi vidjeti Hrvatsku i Srbiju u finalu Svjetskog prvenstva.

15.11.2021.
15:29
Pixsell
VOYO logo

Pobjedom protiv Rusije hrvatska nogometna reprezentacija je izborila nastup na Svjetskom prvenstvu 2022. u Kataru, a bit će to šesti nastup Vatrenih na svjetskim prvenstvima.

Nakon te utakmice Zdravko Mamić dao je intervju za srpski poral Mondo, na kojem se dotaknuo reprezentacije Srbije o kojoj je govorio biranim riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno, Srbija je uvijek bila pojedinačno odlična, ima čudesne igrače. Uvijek sam govorio da Srbija ima iste ili još bolje igrače, jer ste duplo veći od Hrvatske, imate veće tržište, u menadžerskom obimu ste jači od nas i ima puno više srpskih igrača po Europi. Treba vam samo jedan ozbiljan čovjek i to se pokazalo protiv Portugala. Zajedništvo, atmosfera i onda te i Bog nagradi na kraju", rekao je Mamić.

Image
EVO I NJEGA /

Zdravko Mamić javio se kasno sinoć nakon utakmice Hrvatske i Rusije

Image
EVO I NJEGA /

Zdravko Mamić javio se kasno sinoć nakon utakmice Hrvatske i Rusije

'Ja to želim'

Osvrnuo se i na rivalstvo hrvatskih i srpskih klubova i reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim biti sudionik niskih strasti, meni je ljepše da navijam za Hrvatsku, a onda poslije toga da navijam za Srbiju. To je tako, što ću ja sad paliti s 'dajte mi Srbe', 'dajte da im mi pokažemo'... To je za primitivce. Ovako je lijepo i atraktivno za priču i da se piše o tome, ali ja ne mogu tako misliti o ljudima koje poštujem i volim", rekao je Mamić te poručio da želi vidjeti Hrvatsku i Srbiju u finalu Svjetskog prvenstva.

"Ja to želim... Želim da se mi sretnemo u finalu Svjetskog prvenstva! Ili što dalje, bez demagogije. Ako se već moramo sresti, onda neka bude pri kraju. Puno sreće i sve čestitke Piksiju, reprezentaciji i cijeloj Srbiji na plasmanu na Svjetsko prvenstvo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo