Mamić šokirao navijače! U srijedu je srušio sve granice!

'Mi u klubu plačemo i krvarimo. Vjerujte da je tako.

31.1.2013.
9:19
VOYO logo

Nakon što je iz Maksimira pukla 'bomba' o prodaji Dinamovog dragulja Matea Kovačića, koji je prodan u Inter za 11 milijuna eura (plus četiri milijuna eura bonusa), modri puk se podijelio.

Jedan dio navijača smatra da se takva ponuda ne odbija te da je gazda Dinama Zdravko Mamić odradio sjajan posao, dok mu drugi zamjeraju na trgovini jer se na Kovačiću trebala graditi budućnost kluba. Barem se tako najavljivalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je ovim transferom probio granicu od milijardu kuna (zagrebački klub je od prodaje igrača za vrijeme njegovog mandata zaradio nevjerojatnih 1,04 milijarde kuna), a Maminjo tvrdi da je ovo bila nemoralna ponuda.

"Radi se o poslu od 15 milijuna eura, Kovačić će potpisati ugovor sa slavnim milanskim klubom na četiri i pol godine i u tom razdoblju će zaraditi neto 10 milijuna eura! Mi u klubu plačemo i krvarimo. Vjerujte da je tako. Nije bilo lako prodati Kovačića, ali stigne jednom takav dan kad se pojavi nemoralna ponuda. Ova jest takva. Stigla je od velikog kluba Intera posljednji dan prijelaznog roka i jednostavno je nismo mogli odbiti", izjavio je Mamić za Sportske novosti pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam hoće li to biti prava usporedba, možda nije idealna, ali u ovom trenutku mi jedino ta pada na pamet. To vam je kao kad vam se roditelji razbole, znate da će prije ili kasnije umrijeti, ali kad se to dogodi, vi ste u šoku. Da, svi u klubu, uključujući i mene, smo u šoku, ali ponavljam, takav klub s takvom ponudom se jednostavno ne odbija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo