Mamić odbio milijune velikana jer je uvrijedio njega i Dinamo

Zoran Mamić je u razgovoru za B92 izjavio da je njegov brat Zdravko odbio ponude Arsenala za dvojicu igrača uz poruku da ne vrijeđaju njega i klub.

29.10.2013.
13:46
VOYO logo

"Istina je da je Arsenal htio naša dva nogometaša prošle sezone, ali za mnogo veći iznos od onog koji se navodio. Ipak, Zdravko je tu ponudu momentalno odbio, uz poruku čelnicima Arsenala da ne pokušavaju na taj način vrijeđati njega i klub. On ima tu drskost da može reći ne, dobro procjenjuje i ima sjajnu sposobnost pregovaranja", kazao je Zoran Mamić za B92 i tamošnjoj javnosti pokušao objasniti zašto nemaju podršku jednog dijela navijača.

"To je realnost i mi se s time suočavamo i živimo već duže razdoblje. Nije nam ugodno, ali na sve to odgovaramo tako da rezultat govori o tome tko kako radi. Dinamo je trenutačno najuređeniji klub u ovom dijelu Europe, nema nikakvih financijskih ili organizacijskih problema, svake godine je prvak države i igra grupnu fazu nekog europskog natjecanja. Uz to, u svakom prijelaznom roku do sada smo napravili neki veliki transfer, reprezentacija Hrvatske je uglavnom napravljena od naših bivših nogometaša, a time može biti nezadovoljna samo manjina, koja ne želi priznati uspjeh i odati priznanje nekome tko dobro radi", zaključio je mlađi Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo