FOTO: / Kakvo osiguranje za Vatrene! Stotine policajaca, konjica, čamci...

Hrvatska nogometna reprezentacija je u Beogradu smještena u Hyattu, a zbog Vatrenih su u hotelu prvi put predstavljene izvanredne mjere osiguranja.

6.9.2013.
11:02
VOYO logo

Oko hotela u kojem su Vatreni tri su prstena osiguranja i nitko bez specijalnih propusnica ne može prići hotelu.

Srpski Telegraf napominje da je na ulazu u Hyatt prvi put postavljen detektor za metal kroz koji moraju proći apsolutno svi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko je situacija ozbiljna govori činjenica da nikad ranije ovakva stvar nije postavljena (čak ni kad su gostovala puno veća i poznatija svjetska imena iz svijeta sporta, showbiza…), pa trenutačno svaki gost koji boravi u elitnom hotelu mora proći kroz detektor metala kako bi se isključila bilo kakva mogućnost za unošenje sumnjivih predmeta", piše Telegraf.

Hrvatska reprezentacija je oko podneva odradila opuštajuću šetnju po beogradskom Ušću, a osiguravao ju je veliki broj pripadnika policije, čak i s rijeke u čamcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno smo dočekani u Beogradu, organizacija je odlična. Prošetali smo malo u okolici hotela, sve je u najboljem redu i sviđa nam se", izjavio je hrvatski izbornik Igor Štimac.

Srpski mediji najavljuju da će utakmicu na Marakani uživo gledati i vlasnik Chelseaja Roman Abramovič, koji je navodno zainteresiran za kupnju Crvene zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Abramovič na Marakanu dolazi u društvu trenera svog kluba Josea Mourinha.

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić primio je dvojicu predsjednika nogometnih saveza uoči utakmice Srbije i Hrvatske u sklopu kvalifikacija za SP - Tomislava Karadžića i Davora Šukera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbijanski mediji prenose da je susret protekao u dobrom raspoloženju, nakon kojeg je predsjednik Srbije Nikolić izjavio da očekuje poštenu i kvalitetnu utakmicu, koja će samo biti uvertira za buduće sportske događaje da se odigravaju u miru i bez incidenata.

Bivši reprezentativac Hrvatske Šuker podupire takav stav, te je uvjeren da će bilo kakav incident jako skupo koštati oba saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pod velikim smo pritiskom UEFA-e i FIFA-e i moramo biti oprezni. Zamolio bih ljude koji ne žele biti dio spektakla da ostanu kod kuće ili da gledaju utakmicu iz nekog kafića. Nogomet je svjetski biznis i vrijeme je da se i mi tome priključimo", veli Šuker te nastavlja:

"Vjerujem u prijatelja Karadžića i glavnog tajnika Lakovića da su učinili sve da sve prođe u najboljem redu. Zahvaljujem isto tako i policijama obiju država. Ukoliko ipak dođe do manjih incidenata, pojedince treba kazniti! Ovi susreti bi trebali biti uvertira za zajedničku ligu jednog dana", zaključio je Šuker. (TS)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo