Zbog ovoga Hrvati nisu smjeli putovati u Grčku!

PAOK i AEK, protivnici Dinama i Hajduka u Europskoj ligi, susreli su se u polufinalu grčkog Kupa, a susret su obilježili veliki neredi.

17.3.2011.
22:42
VOYO logo

Grčki klubovi PAOK i AEK su u Solunu u uzavreloj atmosferi odigrali uzvratnu utakmicu polufinala Kupa, a u finale su prošli gosti zahvaljujući ukupnoj pobjedi od 1:0 do koje su stigli pogotkom Dellasa u 48. minuti.

Grčki derbiji su poznati po neredima, a domaćini ni ovaj put nisu prekinuli tradiciju. Naime, navijači PAOK-a su od početka utakmice radili probleme, a u 58. minuti su bakljom pogodili gostujućeg vratara Argentinca Saju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se bližio kraj utakmice domaći navijači su bili sve luđi pa su na kraju prekinuli susret, a gostujući nogometaši i sudac su su strahu trčali prema izlazu s travnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan ih je domaći navijač pritom gađao bakljom, dok su njegovi kolege počele trgati reklame, televizijske kamere i sve što im se našlo na putu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, UEFA je na preporuku policije zabranila navijačima Dinama i PAOK-a da putuju na gostovanja Europske lige, što se pokazalo pametnom odlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na dan utakmice u Grčkoj domaći su navijači pojačani beogradskim Grobarima s kojima su u dobrim odnosima tražili Bad Blue Boyse po Solunu, dok su zagrebački huligani u hrvatskoj metropoli napali goste iz Grčke te im kamenovali i zapalili autobus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problema je Ateni imala i Torcida koja se prije početka utakmice potukla s policijom, a sukob su navodno uzrokovale baklje koje su domaći navijači bacali na njih.

Vezani članci:

arti-201009210760006 arti-201010010281006 arti-201012140735006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo