KLJUČAN ZA VATRENE / Zbog njega smo svi na iglama. Talijani otkrili kada bi se Brozović mogao vratiti na teren

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Prognoziralo se da će Brozović biti spreman krajem listopada, ali to se nije dogodilo i on još uvijek nije u selekciji Intera

3.11.2022.
20:56
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Uz kapetana Luku Modrića, možda i najvažnijih igrač Vatrenih, za kojeg, de facto, nema zamijene, Marcelo Brozović, već je više od mjesec dana izvan pogona zbog ozljede.

Brozović se povrijedio na utakmici Vatrenih protiv Austrije 25. rujna, i od tada, kada je napustio igru u prvom poluvremenu zbog puknuća bedrenog mišića, nije odigrao niti minute. Prognoziralo se da će Brozović biti spreman krajem listopada, ali to se nije dogodilo i on još uvijek nije u selekciji Intera, ali kako tvrde talijanski mediji, uskoro se vraća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Talijani pišu kako se Brozović vratio na treninge i počeo je polagano odrađivati zadatke. Brozovića nema već devet utakmica u Serie A, ali Talijani misle da bi se mogao vratiti već ovoga vikenda protiv Juventusa u Torinu. No, ako ne bude spreman, sljedećeg tjedna ima još dvije utakmice u kojima može nastupati i to će mu biti posljednje uoči početka SP-a.

Hrvatska prvu utakmicu igra 23. studenog protiv Maroka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo