ZBOG NJE STRAHUJU NAVIJAČI DILJEM SVIJETA: / Ova pjevačica mogla bi pokvariti želje i planove Uniteda

Image
Foto: Screenshot: You Tube
2.3.2016.
6:45
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Razlog je vrlo jednostavan. Tridesetogodišnja zanosna pjevačka zvijezda baš i ne uživa u gradu Manchesteru za kojeg je prošle godine kazala kako je "ružniji od frižidera kad ga gledaš odostraga", piše londonski tabloid The Sun. Zbog toga je Edurne očajna i žarko se želi vratiti živjeti u svoju domovinu, u Madrid, a to se baš i ne sviđa navijačima ovog slavnog engleskog kluba jer bi htjeli da David de Gea ostane do kraja svog novog ugovora kojeg je potpisao na četiri godine prošloga ljeta, a koji vrijedi do 2019. godine.

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Propali pregovori

De Gea je ugovor sa Unitedom potpisao nakon propalih pregovora sa Real Madridom, što je španjolskog vratara jako pogodilo. Naime, Manchester United ljetos je odugovlačio s prodajom ovog dvadeset i petogodi��njeg vratara sve do posljednjeg trenutka, praktički do zatvaranja prijelaznog roka (za većinu europskih zemalja), a na kraju se pokazalo kako je sve to bio manevar da bi izvukli čim više novca od madridskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

I na kraju su izvukli oko 50-ak milijuna eura. Sama vrijednost De Geine odštete iznosila je nekih 30-ak milijuna eura, dok je razliku novca predstavljala vrijednost jednog igrača. Naime, Real je na Old Trafford trebao poslati i kostarikanskog vratara Keylora Navasa. U Madridu je već sve bilo spremno za predstavljanje.

Edurne bi mogla utjecati na zadovoljstvo Davida de Gee

I onda se u prvoj minuti mjeseca rujna dogodio veliki obrat. Naime, Navas je u zadnjim trenucima pokušao nešto izmjeniti u svom ugovoru i dokumentacija potom nije dostavljena na vrijeme i Madriđani su zakasnili samo jednu minutu. U Realu su od Saveza zatražili da se rok produži još pet minuta, ali su odbijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OTKRIVENA TAJNA: /

Procurili detalji propalog dogovora Reala i Manchester Uniteda

Image
OTKRIVENA TAJNA: /

Procurili detalji propalog dogovora Reala i Manchester Uniteda

Image
Foto: AFP

Takav rasplet događaja rastužio je Davida de Geu i njegovu djevojku koja je mislila kako se konačno vraćaju kući. De Gea je tad bio toliko slomljen što nije prešao u Madrid da je nakon što je saznao da neće put Santiago Bernabeua utučen besciljno lutao do jutarnjih sati madridskim ulicama.

Na kraju je na scenu stupio De Gein menadžer, poznati Jorge Mendes, razgovarao s njim i Španjolac je produljio ugovor sa Manchesterom na još četiri godina. No, unatoč tome, na Old Traffordu pomalo strahuju kako bi De Gea mogao ponovno mogao dobiti veliku želju za odlaskom s Old Trafforda, a na to bi mogla utjecati i Edurne. Manchesteru nikako ne treba nezadovoljni De Gea, kao što im ne treba da Edurne "pati" u Manchesteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo