ZBOG KOVAČIĆA DVA VELIKA TRANSFERA: / Real se odriče najskupljeg Španjolca!

Image
Foto: AFP

Matea Kovačića u Realu očekuje stravična konkurencija, a njegov dolazak napravit će promjene i u - Liverpoolu!

17.8.2015.
10:14
AFP
VOYO logo

Luka Modrić, James Rodriguez, Toni Kroos, Lucas Silva, Isco, Casemiro i Denis Čerišev. I bez Matea Kovačića konkurencija u sredini veznog reda Reala izgleda stravično. Mateo će morati dobro zapesti da se izbori za minutažu u 'kraljevskom klubu'. Kako će uspjeti 'plivati' u tom društvu, ostaje nam vidjeti, ali s njegovim dolaskom Real će se riješiti jednog igrača. Njega nismo spomenuli u ovoj križaljci, jer će s Kovačićevim stupanjem na Santiago Bernabeu spakirati svoje kofere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više neće biti mjesta za Asiera Illarramendija kojeg jako želi Liverpool. Doduše, Redsi su htjeli i Kovačića, ali očito nisu željeli spiskati više od 30 milijuna eura na odštetu za 21-godišnjeg Hrvata. No, niti Asier neće biti jeftin. Real je Illarramendija platio 39 milijuna eura prije dvije sezone, najviše za jednog španjolskog nogometaša u klupskoj povijesti. Sada neće dobiti niti približno takav iznos, izgubit će novac u tom poslu. Englezi špekuliraju da će dolaskom Kovačića u Madrid, 25-godišnji Bask preseliti na Anfield, a od tamo će jedan veznjak put Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Tuttosport, agent Lucasa Leieva otputovao je u ponedjeljak Milano završiti pregovore s Interom, nakon osam godina Brazilac bi trebao promijeniti klub. Tako će se na zadovoljstvo sva tri kluba zatvoriti krug.

Real će dobiti igrača koji je ogroman talent i pripremiti ga za nasljednika Luke Modrića, Liverpoolu će pripasti veznjak kojeg žele/mogu platiti, a put Intera će kvalitetan veznjak koji je pričuva u Liverpoolu. Nezadovoljni će ostati samo navijači milanskog kluba. S Kovačića su spali na Lucasa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo