ZATO GA NAVIJAČI OBOŽAVAJU: /

Mandžukić očitao lekciju Hamšiku, Hulku, Anelki, Tevezu i ostalima

Image
Foto: AFP, Filippo MONTEFORTE

Puno poznatih nogometnih imena nije moglo odbiti zov milijuna, iako su mogli još puno toga napraviti na najvišoj razini.

5.2.2019.
12:21
AFP, Filippo MONTEFORTE
VOYO logo

Bogate kineske ponude kojima je već dulje vremena zatrpan hrvatski nogometaš Mario Mandžukić ne nailaze na plodno tlo. Tako je i s posljednjom u nizu. Kako javlja talijanska Panorama Dalian Yifang ponudio je napadaču Juventusa ogromnih deset milijuna eura godišnje, no on ih je odbio s porukom da želi ostati u Europi.

Isti klub uspio je pak nagovoriti kapetana Napolija Mareka Hamšika da im se priključi. Veliku ulogu pritom imala je plaća od 15 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka pregovore

Mandžikić, inače, ima ugovor s Juventusom do ljeta 2020. godine, a hoće li ostati poslije toga znat će se po završetku sezone kada će sjesti za stol s predstavnicima kluba kako bi se dogovorili o eventualnoj daljnjoj suradnji.

Image
Foto: AFP, Miguel MEDINA

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo

Napadač ove sezone igra u izvrsnoj formi. U 17 prvenstvenih nastupa zabio je osam golova te ih je namjestio pet. Za ilustraciju cijelu je prošlu sezonu dao samo pet pogodaka i asistirao za još tri. No, ne treba zaboraviti da je tada imao nešto drugačiju ulogu u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo