Zasuli ga drvljem i kamenjem, a Rakitić ga brani: 'On je ključan igrač'

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić stao je u obranu svog suigrača Luisa Suareza nakon prve četvrtfinalne utakmice Kupa kralja protiv Atletico Madrida.

22.1.2015.
10:12
VOYO logo

Istu je Barcelona na Camp Nou dobila 1:0 golom Lionela Messija, a proslaviti se mogao urugvajski napadač da je bio malo prisebniji. Naime, u jednom je trenutku neometan s peterca nakon sjajne asistencije upravo Ivana Rakitića poslao loptu visoko preko vratiju.

Činjenica je da Suarez od transfera iz Liverpoola u Barcelonu nije ni sjena prošlogodišnjeg igrača koji je ponio epitet najboljeg premierligaškog strijelca, te je zbog toga na udaru kritičara, ali i navijača koji se pitaju da li je uistinu vrijedilo platiti 81 milijun eura za njegovu odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Ay6OxtndhFc

"Suarez je jako važan igrač. Njegovi će golovi doći. Njegov je rad jako pozitivan i on je za naš ključan igrač, rekao je Rakitić za Barçinu službenu web-stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Rakitić i na ogled protiv Atletica. Bila je to Barçi druga pobjeda nad Rojiblancosima u kratkom periodu, budući su ih nedavno savladali u španjolskom prvenstvu s 3:1.

//www.youtube.com/embed/3xPIwv8vKZA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je važno pobijediti jer vam to daje prednost za uzvrat. Ali i dalje se igra još 90 minuta i idemo u Madrid s pozitivnim raspoloženjem. Ogled je i dalje posve otvoren. Dug je put do polufinala i moramo biti spremni za uzvrat", dodao je Rakitić.

Uzvratni ogled četvrtfinala Kupa kralja na rasporedu je 28. siječnja na Vicente Calderonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo