ZAŠTO JE NAPUSTIO VATRENE I JEDVA DOČEKAO BIJEG IZ BARCELONE? / Marca je ponudila gotovo savršen odgovor na to pitanje

Image

U četvrtfinalu protiv Almerije, koju su svladali s 1:0, također je bio ključna figura na terenu

3.2.2021.
10:02
VOYO logo

Bivši reprezentativac Hrvatske i član legendarne generacije srebrnih Vatrenih iz Rusije 2018. godine, Ivan Rakitić, odigrao je još jednu briljantnu utakmicu u dresu svoje Seville. U utakmici Kupa kralja protiv Valencije (3:0) u osmini finala prošli tjedan bio je najbolji, a sada je u četvrtfinalu protiv Almerije, koju su svladali s 1:0, također bio ključna figura na terenu.

Ugledna španjolska Marca tvrdi kako je Rakitić ponovo bio glavni u tijesnoj pobjedi protiv ponajbolje momčad druge španjolske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Sevilla's Moroccan forward Youssef En-Nesyri (C) celebrates with Sevilla's Croatian midfielder Ivan Rakitic (L) after scoring a goal during the UEFA Champions League Group E football match between Stade Rennais FC and Seville FC, at the Roahzon park stadium in Rennes, western France, on December 8, 2020.,Image: 574563493, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Jedna od najboljih utakmica koju je Hrvat odigrao za Sevillu. Davao je ritam njenoj igri i vodio je. Koliko znači za momčad vidi se po tome što ga suigrači traže kada lopta ne može proći jer znaju da će on naći rješenje i put. Rakitić je Sevilli spasitelj i vođa koji se žrtvuje za momčad, ali i više od toga", piše Marca.

Marca je, barem mi to tako vidimo, ovom posljednjom rečenicom dala indirektan odgovor na pitanje zašto je Rakitić prerano napustio reprezentaciju i zašto je jedva dočekao pobjeći iz Barcelone u Sevillu. Prije svega, to je njegov omiljeni klub, za koji je do sada nastupio čak 178. puta, tu ga obožavaju, tu je kao kod kuće, a kako nema više obveza prema reprezentaciji, može im se u potpunosti posvetiti i pružati im ovakve vrhunske partije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo