ZAŠTO JE HAALAND TRENUTNO NAJBOLJI NAPADAČ SVIJETA? / Pogledajte ove dvije nevjerojatne situacije i bit će vam sve jasno

Image

Na samom početku drugog dijela Haaland je demonstrirao svima koliko je silovit i moćan

6.4.2021.
23:17
VOYO logo

U prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka u Manchesteru su nogometaši Manchester Citya pobijedili Borussiu Dortmund s 2-1 (1-0) i stekli minimalnu prednost pred uzvrat 14. travnja.

"Građani" su poveli u 19. minuti golom Kevina De Bruynea, izjednačio je Marco Reus u 84. minuti, a pobjedu Cityju donio je Phil Foden u 90. minuti. Međutim, svakako valja izdvojiti da je maestralnu partiju odigrao norveški centarfor iz redova BVB-a, Erling Haaland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na samom početku drugog dijela Haaland je demonstrirao svima koliko je silovit i moćan. Išao je sam prema vratima i to u sprintu preko pola terena, a pritom je kao od šale otresao jednog od najboljih braniča svijeta Rubena Diasa. Na kraju je došao u gol-šansu, ali je pucao u Edersona.

Snimku pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Manchester City's Ruben Dias (left) and Borussia Dortmund's Erling Haaland battle for the ball during the UEFA Champions League match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Tuesday April 6, 2021.,Image: 603776600, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, no commercial use without prior consent from rights holder., Model Release: no

Haaland je kasnije upisao i prekrasnu asistenciju. Šest minuta prije kraja akciju je započeo Bellingham i proslijedio do Haalanda, a Norvežanin idealno proigrao Reusa, koji nepogrešivo pogađa suprotni kut za 1-1.

Situaciju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je ipak došao do pobjede u 90. minuti. Ubačaj De Bruynea Gundogan spušta Fodenu, koji je iz blizine zabija za konačnih 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo