OGLAS

ZARAŽENI VIDA UOČI UTAKMICE S TURSKOM OBJAVIO SLIKU NA KOJOJ SE GRLI S MODRIĆEM: / Vatreni ne moraju u izolaciju, lete u Švedsku

Image
Foto: Instagram, Domagoj Vida

Iako je Vida bio u kontaktu sa svima ili gotovo svima u reprezentaciji, zbog njega ostali reprezentativci neće morati u izolaciju, već će se zaputiti u Stockholm na utakmicu protiv Švedske

11.11.2020.
23:19
Instagram, Domagoj Vida
VOYO logo

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida, koji je u susretu protiv Turske igrao prvo poluvrijeme, pozitivan je na koronavirus, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS).

Liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije je neposredno iza ponoći po lokalnom vremenu u Istanbulu dobila rezultate testiranja na virus SARS-CoV-2 među kojima je bio i jedan pozitivan nalaz među igračima. Uz Vidu, na SARS-CoV-2 bio je pozitivan i jedan član delegacije HNS-a, koji nije bio u kontaktu s reprezentativcima niti članovima stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Vida bio u kontaktu sa svima ili gotovo svima u reprezentaciji, zbog njega ostali reprezentativci neće morati u izolaciju, već će se zaputiti u Stockholm na utakmicu protiv Švedske. Posebno intrigira fotografija koju je Vida objavio uoči utakmice s Turskom, a na njoj su zagrljeni on i Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VIDA JE ZARAŽEN IGRAO 45 MINUTA PROTIV TURSKE: /

Prava drama odvijala se na poluvremenu, hitno je izoliran

Image
VIDA JE ZARAŽEN IGRAO 45 MINUTA PROTIV TURSKE: /

Prava drama odvijala se na poluvremenu, hitno je izoliran

Drama na poluvremenu

Nakon što su u ponedjeljak na redovnom testiranju za utakmicu s Turskom svi igrači i članovi stožera bili negativni, u srijedu ujutro obavljeno je redovno testiranje za utakmicu sa Švedskom. Službene rezultate testiranja HNS je dobio iza ponoći po lokalnom vremenu te su pokazali da je reprezentativac Domagoj Vida pozitivan na novi koronavirus, obavio je HNS.

"Liječnička služba hrvatske reprezentacije dobila je inicijalnu informaciju pri kraju odmora između dva poluvremena da postoji jedan potencijalno pozitivan rezultat. Radi se o uobičajenoj proceduri pri testiranju te se pritom "sumnjivi" nalaz ponovno testira kako bi se potvrdio rezultat. Kako je u tom trenutku izbornik Zlatko Dalić već donio odluku o izmjeni Vide, liječnička služba reprezentacije izolirala je Vidu prema svim epidemiološkim mjerama do potvrde rezultata testiranja. Vida će, sukladno propisima, provesti iduće dane u samoizolaciji u Istanbulu," dodali su HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve vijesti vezane uz koronavirus u Hrvatskoj i svijetu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo