ZAR SE TAKO OPRAŠTA OD LEGENDE? / Detalj sa Suarezovog odlaska puno govori o užasnim odnosima u Barceloni

Image
Foto: Profimedia

Da ima problema s samo s predsjednikom, no ne i s igračima, Suarez je dokazao u srijedu

24.9.2020.
18:37
Profimedia
VOYO logo

Urugvajski napadač Luis Suarez napustio je Barcelonu nakon šest sezona i prešao u Atletico Madrid za odštetu čiji najveći iznos može biti šest milijuna eura, objavio je katalonski klub na svom internetskom portalu.

Suarez je u šest sezona s Barcelonom osvojio 13 trofeja (četiri naslova prvaka Španjolske, četiri Kupa kralja, jednu Ligu prvaka, klupski Svjetski kup, europski Superkup i dva španjolska Superkupa), a u uspjehe kluba je ugradio 198 pogodaka u 283 nastupa. To ga čini trećim najboljim strijelcem u klupskoj povijesti, iza Lea Messija i Cesara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegov prirodni instinkt strijelca donio nam je mnogo zadovoljstva tijekom godina, uključujući i pobjednički pogodak protiv Juventusa za peti klupski trijumf u Ligi prvaka. U svojoj drugoj sezoni u klubu (2015./'16.) osvojio je Zlatnu kopačku kao najbolji strijelac u Europi, postigavši 40 golova u španjolskom prvenstvu i 59 ukupno", stoji u Barceloninom priopćenju.

Image
POZNATI ŠPANJOLSKI NOVINAR PREPORUČIO HRVATA BARCELONI: /

Hoće li nakon Rakitića još jedan naš igrač zaigrati na Camp Nou?

Image
POZNATI ŠPANJOLSKI NOVINAR PREPORUČIO HRVATA BARCELONI: /

Hoće li nakon Rakitića još jedan naš igrač zaigrati na Camp Nou?

Neslaganje s Bartomeuom

Barcelona je najavila da će u četvrtak u 12.30 sati Luisu Suarezu prirediti poseban oproštaj od kluba, no nije baš tamo sve prošlo najbolje. Suarez se, za razliku od Ivana Rakitića koji se također nedavno oprostio od Barcelone, nije htio fotografirati s predsjednikom kluba Bartomenuom, već samo s trofejima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Očekivao sam odlazak jer mi je trener rekao da više ne računa na mene. Kad se to dogodilo, dobio sam mnogo ponuda, ali sam otišao u ovu momčad jer se želim natjecati protiv Reala i Barcelone. Igrači nekad trebaju promjenu, ali i klubovi isto“, rekao je Suarez na svom predstavljanju u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da ima problema s samo s predsjednikom, no ne i s igračima, Suarez je dokazao u srijedu. Posjetio je trening kamp Barcelone, gdje se pozdravio s dosadašnjim suigračima. A je oproštaj poprilično pogodio Urugvajca koji je u suzama napustio Barcu, a njegov odlazak su snimile kamere ispred kampa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo