ZANIMLJIVE REAKCIJE ZIDANEA I TUCHELA NAKON TEŠKE UTAKMICE: / Modrićev trener veli da su imali velikih problema - 'Jako smo se napatili'

Image
Foto: Profimedia

Nakon utakmice trener Chelseaja, Thomas Tuchel, nije bio pretjerano zadovoljan i tvrdi da je njegova momčad zaslužila puno više

28.4.2021.
8:23
Profimedia
VOYO logo

U prvom susretu polufinala nogometne Lige prvaka Real Madrid i Chelsea su na stadionu Alfredo di Stefano odigrali 1-1.

Gosti su poveli u 14. minuti golom Christiana Pulišića, a izjednačio je Karim Benzema u 29. minuti. Londonski sastav je bio bolji, imao je više od igre i bolje prilike i ostao je dojam kako su "Bluesi" mogli izvući više od 1-1. Međutim, i remi s golom u gostima gura Chelsea u prednost uoči uzvrata na Stamford Bridgeu 5. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice trener Chelseaja, Thomas Tuchel, nije bio pretjerano zadovoljan i tvrdi da je njegova momčad zaslužila puno više.

"Jako dobro smo otvorili utakmicu, bili smo izuzetno hrabri, ali nedostajalo nam je preciznosti u završnici. Igrom u prvom poluvremenu smo zaslužili pobjedu, trebali smo zabiti bar još jedan gol", rekao je Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veli kako mu je momčad već na poluvremenu bila vrlo umorna i kako su im poklonili pogodak.

"Nismo imali sreće. Poklonili smo im pogodak ni iz čega. U drugom poluvremenu se vidio umor, imali smo samo par dana da se oporavimo od teškog gostovanja. Razočaran sam ovim rezultatom, ali ne smijemo izgubiti samopouzdanje", završio je Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Thomas Tuchel, head coach of Paris Saint-Germain and Zinedine Zidane, head coach of Real Madrid during the UEFA Champions League, Group A football match between Real Madrid CF and Paris Saint-Germain on November 26, 2019 at Parc des Princes stadium in Paris, France - Photo Oscar J Barroso / Spain DPPI / DPPI,Image: 485026365, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no, Credit line: Profimedia

'Imali smo problema'

Težak ogled komentirao je trener Real Madrida Zinedine Zidane.

"U prvom poluvremenu nam je bilo teško, ali u drugom smo bili bolji. Imali smo problema s njihovim igračima, brzi su, visoko su nas pritiskali. Rezultat je pravedan, utakmica je bila izjednačena, napatili smo se, ali smo preživjeli. Još smo u igri i sretni smo svojom današnjom predstavom. Chelsea je u polufinalu s razlogom, druga utakmica bit će vrlo napeta. Dobri smo na gostovanjima, igramo sjajan visoki presing", rekao je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i Tuchel, Zidane veli da su mu igrači jako umorni.

"Moramo rasporediti minute igračima. Igramo u subotu i moramo biti fizički spremni jer će biti teška utakmica. Ponosan sam na svoje igrače. Znamo da smo kvalitetni i da možemo napraviti velike stvari. Nije lako, igranje svaka tri dana ostavi traga, ali vjerujem da možemo pobjeđivati i da ćemo to napraviti u uzvratu", zaključio je trener Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo